Körfez’de kaldırımlar yenileniyor

Körfez’de kaldırımlar yenileniyor

Körfez Belediyesi Fen İşleri Müdürlüğüne bağlı ekipler, ilçe genelinde deforme olan kaldırımlarda yenileme çalışması başlattı

Eş zamanlı olarak mahallelerde çalışma yürüten Körfez Belediyesi Fen İşleri Müdürlüğü ekipleri, kaldırım yenileme ve kilit parke taşı döşeme işlemlerini gerçekleştirdi. Vatandaşların talepleri ve ekipler tarafından belirlenen bölgelerde çalışma yapıldı.Mimar Sinan Mahallesi, Çamlıtepe ve Kirazlıyalı Mahallesi’nde eş zamanlı olarak yenileme çalışması gerçekleştiren Fen İşleri Müdürlüğü ekipleri, aşama aşama tüm mahallelerde çalışmaların sürdürüleceğini belirtti. Vatandaşlar ise yaptıkları talepler sonrası yürütülen çalışmalardan dolayı Körfez Belediyesi Fen İşleri Müdürlüğü ekiplerine teşekkür etti.

KOCAELİ/İHA


(FOTOĞRAF)


Öne Çıkanlar
YORUMLAR
YORUM YAZ
UYARI: Hakaret, küfür, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış, Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır. (!) işaretine tıklayarak yorumla ilgili şikayetinizi editöre bildirebilirsiniz.
Diğer Haberler
Son Dakika Haberleri
KARAR.COM’DAN