Kocaeli'de korkutan patlama! Trafo alev topuna döndü

Kocaeli'de korkutan patlama! Trafo alev topuna döndü

Kocaeli’nin Darıca ilçesinde gece saatlerinde meydana gelen patlama paniğe neden oldu. Park içinde bulunan trafo bakım çalışması sırasında alev topuna döndü, iki işçi yaralandı.

Bir parkta bulunan trafo ,içinde bakım çalışması sırasında kısa devre yapması sonucu tellerin soğutulması için kullanılan yağın patlaması sonucu, bakım çalışması yapan Sedat K.(34) ve Salih D.(34) yaralandı.

HAYATİ TEHLİKESİ VAR

Olayı görenlerin haber vermesi üzerine olay yerine 112 Acil Yardım ekipleri sevk edildi. Kısa sürede olay yerine gelen sağlık ekiplerince ilk müdahalesi yapılan yaralılar ambulanslarla Farabi Devlet Hastanesine kaldırıldı. Tedavi altına alınan yaralılardan Sedat Kardeş'in durumunun ağır olduğu ve hayati tehlikesinin bulunduğu öğrenildi.

BÖLGEYE ELEKTRİK VERİLEMEYECEK

Olay yerine gelen itfaiye ekipleri ise patlama yaşanan trafoda soğutma çalışması yaptı. Trafoda hasara neden olan patlama nedeniyle bölgeye bir süre elektrik verilemeyeceği öğrenildi. Polis ekipleri olay hakkında inceleme başlattı.

Öne Çıkanlar
YORUMLAR
YORUM YAZ
UYARI: Hakaret, küfür, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış, Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır. (!) işaretine tıklayarak yorumla ilgili şikayetinizi editöre bildirebilirsiniz.
Diğer Haberler
Son Dakika Haberleri
KARAR.COM’DAN