Kofana 10 yıl sonra ortaya çıktı, vatandaş hatıra fotoğrafı çektirdi

Kofana 10 yıl sonra ortaya çıktı, vatandaş hatıra fotoğrafı çektirdi

Türkiye denizlerinde son 10 yıldır çok nadir yakalanabilen kofana, bu yıl ağlara en çok takılan balıklardan oldu. Yaşanan bolluk sonrası kofananın fiyatı fiyatı 200 liradan 80 liraya düşerken, vatandaşlar balıkçılara uğrayıp hatıra fotoğrafı çektiriyor.

Türkiye’de son 10 yıldır nadir yakalanan kofona balığı bereketi yaşanıyor. Kilosu 200 TL civarında satılan kofana şimdi 80 TL’den alıcısını bekliyor.

VATANDAŞLAR HATIRA FOTOĞRAFI ÇEKTİRİYOR

Uzun süredir kofonaya hasret kalan vatandaşlar ise balıkçılara uğrayıp hatıra fotoğrafı çektiriyor.

aw175408-02.jpg

Ünlü Balıkçı Kenan Balcı ise yaşanan bolluktan mutlu olduğunu belirterek, “On senedir yoktu. Lüferin büyüğüdür. Sarıkanatın dedesidir. 200 lira olan kilo fiyatının yaşanan bollukla beraber 80 liraya kadar indi. Balığın ortalama boyu 70 santim, ağırlığı ise 8 kilo. Vatandaşlar uzun süre görmediği kofana için sık sık ziyaret edip hatıra fotoğrafı çektirdiğini söyledi.

Öne Çıkanlar
YORUMLAR
YORUM YAZ
UYARI: Hakaret, küfür, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış, Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır. (!) işaretine tıklayarak yorumla ilgili şikayetinizi editöre bildirebilirsiniz.
Diğer Haberler
Son Dakika Haberleri
KARAR.COM’DAN