Kontrolden çıkan araç üzüm bağına uçtu: 3 kişi hayatını kaybetti

Kontrolden çıkan araç üzüm bağına uçtu: 3 kişi hayatını kaybetti

Manisa'da seyir halindeki otomobil, sürücünün direksiyon hakimiyetini kaybetmesi nedeniyle kontrolden çıktı. Üzüm bağına uçan araçta bulunan üç kişi kaza anında yaşamını yitirdi.

Manisa'nın Ahmetli ilçesinden E-96 Karayolu Dereköy Mahallesi yakınlarında trafik kazası meydana geldi. 39 yaşındaki Ahmet Doğan Sarıkaya yönetimindeki otomobil sürücünün direksiyon kontrolünü kaybetmesiyle kontrolden çıktı. Sürücünün hakimetini kaybettiği araç önce takla attı daha sonra yol kenarındaki menfeze çarparak üzüm bağına girdi.

arac.jpg

Kazayı görenler hemen ihbarda bulundu. İhbar üzerine olay yerine jandarma, sağlık ve AKS ekipleri sevk edildi. AKS ekipleri tarafından otomobilden çıkarılan sürücü Sarıkaya'nın ve beraber bulunduğu 39 yaşındaki Nuri Palabıyık ile 36 yaşındaki Oya Palabıyık'ın yaşamını yitirdiği belirlendi.

Kaza yerinde ilk inceleme yapıldıktan sonra hayatını kaybedenlerin cansız bedenleri İzmir Adli Tıp Kurumu'na gönderildi. Olaya ilişkin soruşturma başlatıldı.

İlgili Haberler
Öne Çıkanlar
YORUMLAR
YORUM YAZ
UYARI: Hakaret, küfür, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış, Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır. (!) işaretine tıklayarak yorumla ilgili şikayetinizi editöre bildirebilirsiniz.
Diğer Haberler
Son Dakika Haberleri
KARAR.COM’DAN