Konuşmak için yanına çağırdığı taksi şoförünü vurdu

Konuşmak için yanına çağırdığı taksi şoförünü vurdu

'Gel konuşalım' diye çağırdığı taksi şoförünü ayağından vurdu.

Adana’da yaşanan olayda Mesut U. isimli şahıs konuşmak için yanına çağırdığı taksi şoförünü tabanca ile vurarak yaraladı. 

İddiaya göre, Mesut U., taksi şoförü olan Ekrem Karakeçi’yi konuşmak için yanına çağırdı. İkili arasında daha öncede husumet olup olmadığı henüz bilinmezken, Mesut U., Ekrem Karakeçi’yi tabanca ile ayağından yaraladı. Ardından şüpheli Mesut U. olay yerinden kaçtı. Durumu gören vatandaşlar olayı sağlık ve polis ekiplerine bildirdi.

Sağlık ekipleri gelene kadar yaralı Ekrem Karakeçi basın mensuplarına,” Mesut sen daha bu mahalleye giremeyeceksin, sen delikanlıysan seni göreyim. Aramızda hiçbir husumet yok. Geldi çağırdı abi gel konuşalım dedi. Ondan sonra silahlı çıkardı mermiyi ağzına verdi. Sonra havaya ateş etti, sıkarım dedi. Bende sık senden mi korkacağım dedim, oda sıktı” diye olayı anlattı.

Olayı gerçekleştiren Mesut U. ise polis tarafından yakalanırken taksici Yaralı Ekrem Karakeçi sağlık ekiplerince Seyhan Devler Hastanesine kaldırıldı.

Öne Çıkanlar
YORUMLAR
YORUM YAZ
UYARI: Hakaret, küfür, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış, Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır. (!) işaretine tıklayarak yorumla ilgili şikayetinizi editöre bildirebilirsiniz.
Diğer Haberler
Son Dakika Haberleri
KARAR.COM’DAN