Konya, Karaman, Niğde ve Aksaray için 'sıcak hava' uyarısı

Konya, Karaman, Niğde ve Aksaray için 'sıcak hava' uyarısı

Meteoroloji 4 il için 'sıcak hava' uyarısı yaptı, Konya, Karaman, Niğde ve Aksaray'da hava sıcaklıklarının mevsim normallerinin 8 ila 12 derece üzerinde seyredecek.

Konya, Karaman, Niğde ve Aksaray için 'sıcak hava' uyarısı geldi.

Meteoroloji 8. Bölge Müdürlüğü'nden yapılan açıklamaya göre, önceki hafta Cuma gününden itibaren ülke genelinde etkili olan sıcak hava dalgası yurt genelinde etkisini artırarak yarına kadar devam edecek.

Sıcaklıkların azalarak mevsim normalleri civarında seyredeceği tahmin ediliyor.

BU SAATLERE DİKKAT!

Açıklamada şunlar da kaydedildi: "Hava sıcaklıklarının Konya, Karaman, Niğde ve Aksaray'da eylül ayında kaydedilmiş uzun yıllar en yüksek sıcaklık değerlerine yaklaşması ve yer yer üzerine çıkması beklenmektedir.

Sıcak hava dalgasından dolayı güneş ışınlarının dik geldiği 11.00 ila 16.00 saatleri arasında başta yaşlılar, çocuklar ve kronik rahatsızlığı olan vatandaşlarımızın sıcak çarpmasına karşı dikkatli ve tedbirli olmaları önem arz etmektedir."

Öne Çıkanlar
YORUMLAR
YORUM YAZ
UYARI: Hakaret, küfür, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış, Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır. (!) işaretine tıklayarak yorumla ilgili şikayetinizi editöre bildirebilirsiniz.
Diğer Haberler
Son Dakika Haberleri
KARAR.COM’DAN