Başkan Altay: “Şehir istişareleri ile birliğimizi pekiştiriyoruz”

Başkan Altay: “Şehir istişareleri ile birliğimizi pekiştiriyoruz”

Konya Büyükşehir Belediye Başkanı Uğur İbrahim Altay, ‘Şehir İstişareleri’ kapsamında Büyükşehir Belediyesinde vatandaşlarla bir araya geldi

Konya Büyükşehir Belediye Başkanı Uğur İbrahim Altay, ‘Şehir İstişareleri’ kapsamında vatandaşlarla bir araya gelmeye devam ediyor. Büyükşehir Belediyesinde gerçekleştirilen halk buluşmasında vatandaşların görüşlerini ve fikirlerini dinleyen Başkan Altay, vatandaşlarla her fırsatta bir araya gelmekten mutluluk duyduklarını ifade etti. Şehrin yönetiminde ve karar alma aşamalarında toplumun her kesimi ile bir araya gelmeye büyük özen gösterdiklerini kaydeden Başkan Altay, kökleri çok eskiye dayanan Konya gibi kadim bir şehre hizmet etmenin gururunu yaşadıklarını vurguladı. Başkan Altay, “Şehir İstişareleri ile birliğimizi pekiştiriyoruz. Şehrimizin geleceği için ortak akıl ile karar verme adına büyük fayda gördüğümüz bu buluşmalarımızı fırsat buldukça sürdüreceğiz” ifadelerini kullandı.

KONYA/İHA


(FOTOĞRAF)



Öne Çıkanlar
YORUMLAR
YORUM YAZ
UYARI: Hakaret, küfür, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış, Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır. (!) işaretine tıklayarak yorumla ilgili şikayetinizi editöre bildirebilirsiniz.
Diğer Haberler
Son Dakika Haberleri
KARAR.COM’DAN