Başkan Özgüven öğrencilere başarı dileklerinde bulundu

Başkan Özgüven öğrencilere başarı dileklerinde bulundu

Konya’nın Ereğli İlçe Belediye Başkanı Özkan Özgüven okula uyum programı kapsamında okula erken başlayacak Okul öncesi, 1’inci sınıf, 5´inci sınıf, Ortaöğretim kurumlarında hazırlık sınıfı ve 9´uncu sınıf öğrencilerine başarı dileklerinde bulundu

Başkan Özgüven,“Eğitim, toplumları ileri taşıyan önemli olgulardan birisidir. Kaliteli eğitim noktasında tüm kurum ve kuruluşlara görevler düşmektedir. Bu noktada Belediye olarak çocuklarımızın daha iyi eğitim almaları noktasında destek veriyoruz. Okullarımızın her türlü ihtiyaçlarını karşılamanın yanı sıra sosyal ve kültürel etkinliklerle çocuklarımızın kişisel gelişimlerine katkıda bulunmaya özen gösteriyoruz. Onlar için ne yapsak az geleceğin sahipleri olan yavrularımız her şeyin en iyisine layıktır. Bu duygu ve düşüncelerle 17 Eylül Pazartesi günü başlayacak eğitim öğretim yılının öncesinde okula uyum programı kapsamında 1 hafta erken okula başlayan öğrencilerimize başarılarla dolu hayırlı bir yıl dilerim” dedi.

KONYA/İHA

Öne Çıkanlar
YORUMLAR
YORUM YAZ
UYARI: Hakaret, küfür, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış, Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır. (!) işaretine tıklayarak yorumla ilgili şikayetinizi editöre bildirebilirsiniz.
Diğer Haberler
Son Dakika Haberleri
KARAR.COM’DAN