Konya SMMM Odasında mezuniyet töreni

Konya SMMM Odasında mezuniyet töreni

Konya Serbest Muhasebeci Mali Müşavirler (SMMM) Odası ile Selçuk Üniversitesi (SÜ) Sosyal Bilimler Enstitüsü işbirliğinde düzenlenen muhasebe ve denetim bilim dalında tezsiz yüksek lisans eğitimini tamamlayan öğrencilere mezuniyet ve kep atma töreni düzenlendi

Törende konuşan Konya SMMM Odası Başkanı Seyit Faruk Özselek, eğitim ve seminer programlarına önem vererek birçok alanda program düzenlediklerini söyledi. Özselek, “Odamız ve Selçuk Üniversitesi işbirliği ile uzun zamandır muhasebe ve denetim bilim dalında tezsiz yüksek lisans programımız devam etmekte olup, birçok meslektaşımız, stajyerimiz, diğer katılımcılar ve bunun yanında Konya dışından birçok meslektaşımız mezun oldu. SÜ ile işbirliğimiz sadece yüksek lisansta değil uzlaştırmacılık, bağımsız denetçilik sürekli eğitimleri ve benzeri birçok eğitimde devam etmektedir. Bu süreçte emeği geçen başta Rektörümüz olmak üzere, müdürlerimize, tez danışmanlarına ve öğretim üyelerine teşekkür ederim” dedi.SÜ Rektörü Prof. Dr. Mustafa Şahin’in konuşmasının ardından öğrencilere diplomaları verildi. Mezuniyet heyecanı yaşayanlar arasında Konya Esnaf ve Sanatkarlar Odaları Birliği (KONESOB) Başkanı Muharrem Karabacak, KONESOB Genel Sekreteri Harun Gün ile Bilecik SMMM Odası Başkanı Süleyman Kıral’ da vardı. Diplomalarını SÜ Rektörü Prof. Dr. Mustafa Şahin ve Konya SMMM Odası Başkanı Seyit Faruk Özselek’in elinden alan öğrenciler kep atarak fotoğraf çektirdi.

KONYA/İHA

(FOTOĞRAF)



Öne Çıkanlar
YORUMLAR
YORUM YAZ
UYARI: Hakaret, küfür, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış, Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır. (!) işaretine tıklayarak yorumla ilgili şikayetinizi editöre bildirebilirsiniz.
Diğer Haberler
Son Dakika Haberleri
KARAR.COM’DAN