Konya SMMMO’da ileri düzey excel eğitimi

Konya SMMMO’da ileri düzey excel eğitimi

Konya Serbest Muhasebeci Mali Müşavirler Odasının (SMMMO) üyelerine ve stajyerlerine yönelik eğitim faaliyetleri ileri düzey excel eğitimiyle devam ediyor

Konya SMMMO hizmet binasında bulunan bilgisayar laboratuvarında gerçekleştirilen eğitimi ziyaret eden ve eğitime katılan meslektaşlarıyla sohbet eden Başkan Abdil Erdal, ”Meslektaşlarımıza yönelik hazırlamış olduğumuz eğitim faaliyetlerine hızla devam ediyoruz. 6-7-8 Kasım tarihlerinde oda binamızdaki bilgisayar sınıfımızda 2 gruplu ileri düzey excel eğitimini gerçekleştiriyoruz. Bu gruplardan sonra da excel eğitimlerimizi periyodik olarak açmayı hedefliyoruz. Mali müşavirlik mesleği bilişimle iç içe olan bir meslek. Excel konusu da meslektaşlarımız açısından oldukça önemli. Eğitim bitiminde kursiyerlerimize sertifikalarını vereceğiz. Önümüzdeki dönemde de mesleki açıdan önemli olan tüm eğitimleri vermeyi istiyoruz” dedi.Eğitime katılan kursiyerler ise oda yönetimine teşekkür etti.

KONYA/İHA


Öne Çıkanlar
YORUMLAR
YORUM YAZ
UYARI: Hakaret, küfür, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış, Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır. (!) işaretine tıklayarak yorumla ilgili şikayetinizi editöre bildirebilirsiniz.
Diğer Haberler
Son Dakika Haberleri
KARAR.COM’DAN