Konya’da kaçakçılık operasyonu

Konya’da kaçakçılık operasyonu

Konya İl Emniyet Müdürlüğü ekipleri, suç unsurlarını önlemeye yönelik yaptığı çalışmalarda, kaçak akaryakıt, alkol, tütün ile çok sayıda ruhsatsız tabanca, av tüfeği, eroin ve esrar maddesi ele geçirdi

Edinilen bilgiye göre, İl Emniyet Müdürlüğüne bağlı ekipler, kent merkezindeki suç unsurlarını önlemek için yaptığı çalışmalar sonucunda çeşitli adreslere baskın düzenlendi. Adreslerde yapılan aramalarda, 8 bin litre kaçak akaryakıt, 50 litre kaçak alkol, 19 bin kutu makaron, 875 kilogram kaçak tütün, 21 adet ruhsatsız tabanca, 39 adet ruhsatsız av tüfeği, 123 adet kurusıkı tabanca, 630 gram eroin maddesi, 8 kilogram esrar maddesi ele geçirildi.16 hırsızlık olayı çözüldüÖte yandan, Asayiş Şube Müdürlüğü ekipleri de daha önceden gerçekleştirilen 16 hırsızlık olayını çözerek şüphelilerini gözaltına aldı. Trafik Denetleme Şube ekipleri tarafından yapılan denetimlerde ise 107 sürücüye alkollü araç kullanmaktan, 6 sürücüsüne uyuşturucu kullanmaktan, 95 sürücüye ise emniyet kemeri takmamak ve telefonla konuşmaktan idari para cezası yazıldı.Çalışmaların kent merkezinde aralıksız devam edeceği belirtildi.

KONYA/İHA


Öne Çıkanlar
YORUMLAR
YORUM YAZ
UYARI: Hakaret, küfür, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış, Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır. (!) işaretine tıklayarak yorumla ilgili şikayetinizi editöre bildirebilirsiniz.
Diğer Haberler
Son Dakika Haberleri
KARAR.COM’DAN