Seydişehir Belediyesinden vatandaşlara bez çanta

Seydişehir Belediyesinden vatandaşlara bez çanta

Konya’nın Seydişehir İlçe Belediyesi, plastik poşet kullanımının azaltılmasına yönelik uygulamaları desteklemek amacıyla bez çanta dağıttı

Belediye Başkanı Mehmet Tutal, AK Parti İlçe Başkanı Kemalettin Atalay ile birlikte vatandaşların alışverişlerinde uzun süre kullanılabileceği alışveriş çantasını halk pazarında dağıttı. Başkan Tutal, bez çanta dağıtımının merkez ve kırsal mahallelerde de devam edeceğini kaydetti. Başkan Mehmet Tutal, "Biz de Seydişehir Belediyesi olarak, Çevre ve Şehircilik Bakanlığımızın başlatmış olduğu projeyi desteklemek ve çevre kirliliğinin önlenmesi adına sıfır atık projesine destekte bulunmak amacı ile çalışmamızı başlattık. Şu an semt pazarında vatandaşlarımıza dağıtımını yapıyoruz. İnşallah çevre kirliliğinin engellenmesi noktasında çalışmalarımızı genişleterek devam ettireceğiz" dedi.

KONYA/İHA

Öne Çıkanlar
YORUMLAR
YORUM YAZ
UYARI: Hakaret, küfür, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış, Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır. (!) işaretine tıklayarak yorumla ilgili şikayetinizi editöre bildirebilirsiniz.
Diğer Haberler
Son Dakika Haberleri
KARAR.COM’DAN