Konyaaltı Belediyesi vatandaşa maske ve eldiven dağıtımına başladı

Konyaaltı Belediyesi vatandaşa maske ve eldiven dağıtımına başladı

Konyaaaltı Belediye Başkanı Semih Esen, ilçede koronavirüs salgınına karşı alınan önlemlerin her geçen gün arttırıldığını belirterek, talepte bulunan vatandaşlara maske, eldiven ve dezenfekte dağıtımını hızlandırdıklarını söyledi.

Antalya'da Konyaaltı Belediyesi ekipleri koronavirüs salgına karşı 7 gün 24 saat çalışmalarını sürdürüyor. Konyaaltı Belediyesi ve Konyaaltı Kaymakamlığı ile koordineli bir şekilde yürütülen çalışmalar kapsamında 65 yaş üstü vatandaşlara, kronik rahatsızlığı olan ve evde yalnız yaşayan vatandaşların ihtiyaçlarına karşılamaya devam ediyor. Belediye Başkanı Semih Esen, vatandaşlara evde kalmaları çağrısını yinelerken, talepte bulanan vatandaşların maske, eldiven ve dezenfekte ihtiyaçlarını karşılayacaklarını açıkladı. Konyaaltı Belediyesi ekipleri de hemen harekete geçerek, ihtiyacı olan vatandaşların evlerine maske, eldiven dağıtımı gerçekleştiriyor.

VATANDAŞTAN BAŞKAN ESEN’E TEŞEKKÜR

Konyaaltı Belediyesi’nden maske talebinde bulunduğunu belirten Mümine Çağlar, “Marketler ve eczanede maske bulamadık. Ben de Konyaaltı Belediyesi’ni arayarak, maske talebinde bulundum. Kısa sürede bana ulaşarak, maske ve eldivenleri teslim ettiler. Konyaaltı Belediyesine teşekkür ediyoruz” dedi. Ahmet Semih Pişkin ise yüzde 55 engeli olduğunu ve sokağa çıkma yasağı bulunduğunu, belediyenin sosyal medya hesabına maske talebini yazmasından sonra maskenin geldiğini söyledi. Neşe Öztuna ise, “Belediyeden maske istedim. Hemen getirdiler. Başkanımız Semih Esen’e çok teşekkür ediyorum” diye konuştu. Belediye Başkanı Semih Esen ise sosyal belediyecilik anlayışı ile her zaman vatandaşın yanında olduklarını söyledi.

Öne Çıkanlar
YORUMLAR
YORUM YAZ
UYARI: Hakaret, küfür, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış, Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır. (!) işaretine tıklayarak yorumla ilgili şikayetinizi editöre bildirebilirsiniz.
Diğer Haberler
Son Dakika Haberleri
KARAR.COM’DAN