Konya'da 'hayvansever restoran'dan iyilik hareketi

Konya’daki bir restoranda, hayvanlara yönelik farkındalık sağlamak için 'iyilik hareketi başlatıldı. Paket servisi alan müşterilerine kedi ve köpek mamaları hediye ediyor.

Konya’da 'İyilik Hareketi' isimli bir proje başlatan restoran, 'gel-al' veya telefonla verilen siparişlerde müşterilerine kedi ve köpek mamaları hediye ediyor.

Müşterilerinden mamaları kapılarını önüne koyarak sokak hayvanlarını beslemelerini isteyen restoran, iyilik hareketini 2 aydır sürdürüyor. Projenin amacı, hem hayvanlara yönelik şiddetin azalması için farkındalık oluşturmak hem de hayvan sevgisine teşvik etmek.

"TÜM ESNAFA ÖRNEK OLMAK İSTİYORUZ"

Restoranın genel koordinatörü Muhammed Çalkam, hayvanlara yönelik farkındalık yaratmak istediklerini belirterek şu ifadeleri kullandı:

"Tüm dünyada hayvanlar katledilip, şiddet uygulanıyor. Biz de farkındalık yaratmak istedik. Küçük bir hareket; ama biz bu hareketi büyütmek istiyoruz. Tüm esnafa örnek olmak istiyoruz. Müşterilerimize kedi- köpek maması dağıtıyoruz. 'Gel-al' veya telefonla verilen siparişlerin paketlerinde veriyoruz. 'Online' siparişlerde göndermiyoruz. Çünkü müşterinin tepkisinin ne olacağını bilemiyoruz. İnsanlarımıza, çocuklarıma hayvan sevgisini teşvik etmek için çalışıyoruz."

Projelerine destek olmak isteyenlerin olduğunu belirten Çalkam, "2 aydır yürüttüğümüz proje, Türkiye’deki şubelerimizde devam ediyor ve olumlu dönüşler alıyoruz. Destek olmak isteyenler de var. Onlara ise sokaktaki hayvanlara bu mamaları vererek bu konuda destek olabileceklerini belirtiyoruz" dedi.

Öne Çıkanlar
YORUMLAR
YORUM YAZ
UYARI: Hakaret, küfür, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış, Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır. (!) işaretine tıklayarak yorumla ilgili şikayetinizi editöre bildirebilirsiniz.
Diğer Haberler
Son Dakika Haberleri
KARAR.COM’DAN