Köpeklerin başında sigara söndürdüğü iddia edilen çift hayvansever kadına saldırdı

Köpeklerin başında sigara söndürdüğü iddia edilen çift hayvansever kadına saldırdı

Rize'de yaşayan mimar Havva Nur Karaman, mahallede köpek beslemesine karşı çıkan ve köpeklerin başında sigara söndürdüğü iddia edilen akrabalarının saldırısına uğradı. O anlar ise kameraya saniye saniye yansıdı.

Merkeze bağlı Çiftekavak Mahallesi’nde oturan mimar Havva Nur Karaman, Rize eski Belediye Başkanı Halil Bakırcı’nın kendisine hediye ettiği kangal cinsi köpekleri beslemeye başladı. Havva Nur Karaman’ın iddiaya göre mahallede köpek beslenmesinden rahatsız olan akrabaları H.K. ile eşi Ş.K. belediye ekiplerini arayarak, şikayetçi oldu.

Rize Belediyesi Veteriner ekipleri mahalleye geldiği sırada akrabalar arasında yeniden tartışma çıktı. Tartışmanın büyüyüp kavgaya dönüşmesi üzerine H.K. ve eşi Ş.K., Havva Nur Karaman’a saldırdı. Karaman yere düşerken, araya girenler kavgayı ayırdı.

O anlar kameraya yansırken, Havva Nur Kahraman çiftten şikayetçi oldu. Öte yandan, H.K. ve Ş.K. çiftinin köpeklerin başında sigara söndürdükleri öne sürüldü.

Öne Çıkanlar
YORUMLAR
YORUM YAZ
UYARI: Hakaret, küfür, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış, Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır. (!) işaretine tıklayarak yorumla ilgili şikayetinizi editöre bildirebilirsiniz.
Diğer Haberler
Son Dakika Haberleri
KARAR.COM’DAN