Körfezin sultanları play-off yolunda

Körfezin sultanları play-off yolunda

Balıkesir'de Edremit Belediyesi Altınolukspor, zorlu maçta Çanakkale Belediyespor'u 3-2 yenip, üst üste 5. galibiyetini kazandı ve Play-Off yolunda bir adım daha attı.

TVF Kadınlar 1. Lig’de mücadele eden temsilcimiz Edremit Belediyesi Altınolukspor, Çanakkale Belediyespor’u 3-2 yendi. İlk seti 25-22 kazanan Edremit Altınolukspor ikinci seti 16-25 , üçüncü seti de 13-25’lik skorla kaybedip, 1-2 geriye düştü. Körfezin Sultanları daha sonra toparlanıp, dördüncü seti 25-22, son seti de 16-14 önde bitirip, zorlu karşılaşmayı 3-2 kazandı.

20-02/16/edremit-belediyesi.jpg

19 MAÇTA 11 GALİBİYET 

19 maçta 11 galibiyet alan, puanını 31’e çıkaran ve 5. sıraya yükselen Körfezin Sultanları Play-Off yolunda da öneml bir adım attı. Edremit Kaymakamı Ali Sırmalı, Belediye Başkanı Selman Hasan Arslan, meclis üyeleri, kulüp yönetimi ve taraftarlar da bu zorlu maçta Körfezin Sultanları’nı yalnız bırakmadı.

 

 

 

İlgili Haberler
Öne Çıkanlar
YORUMLAR
YORUM YAZ
UYARI: Hakaret, küfür, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış, Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır. (!) işaretine tıklayarak yorumla ilgili şikayetinizi editöre bildirebilirsiniz.
Diğer Haberler
Son Dakika Haberleri
KARAR.COM’DAN