Koronadan ölen İSTAÇ Genel Müdürü 'Biz de tehlike altındayız' diyerek uyarmıştı

Koronadan ölen İSTAÇ Genel Müdürü 'Biz de tehlike altındayız' diyerek uyarmıştı

Tüm dünyayı esir alan Kovid-19 nedeniyle geçtiğimiz hafta hayatını kaybeden İSTAÇ Genel Müdürü Mustafa Canlı, İstanbul'da hastanelerden toplanan atıkların imha işlemleriyle ilgili yaklaşık 2 ay önce yaptığı açıklamada 'Biz de tehlike altındayız' demişti.

Tüm dünyayı saran yeni tip koronavirüs (Kovid-19) salgınında, yaklaşık 2 ay önce, İstanbul'daki hastanelerden toplanan atıkları imha eden İSTAÇ'ın çalışmalarıyla ilgili bilgi veren İSTAÇ Genel Müdürü Mustafa Canlı, tesiste çalışan personellerinin bu süreçte sağlık çalışanları kadar risk altında olduklarını belirtmişti.

2ce0b8be46a0595d1da0f0a7433c0666-1.jpg

'BİZLER DE TEHLİKE ALTINDAYIZ'

Mustafa Canlı, "Pandemi sürecinde sağlık çalışanları kadar bizler de tehlike altındayız. Her gün 6 bin 230 farklı noktadan tıbbi atık geliyor.  Alınan tedbirler sayesinde de bugüne kadar hiçbir çalışanımız enfekte olmadı" ifadelerini kullanmıştı.

458ae228cd5cead60ff2c25a711517dc.jpg

Canlı, özellikle sağlık kuruluşlarından tıbbi atıkların düzenli ve yönetmeliklere uygun bir şekilde depolanmaları konusunda dikkatli olmalarını istemişti.

GEÇEN HAFTA HAYATINI KAYBETTİ

Bu uyarıları yapan Mustafa Canlı, yakalandığı koronavirüs nedeniyle iki hafta tedavi gördüğü Cerrahpaşa Tıp Fakültesi Hastanesi'nde geçtiğimiz cumartesi günü hafta hayatını kaybetti.

İlgili Haberler
Öne Çıkanlar
YORUMLAR
YORUM YAZ
UYARI: Hakaret, küfür, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış, Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır. (!) işaretine tıklayarak yorumla ilgili şikayetinizi editöre bildirebilirsiniz.
Diğer Haberler
Son Dakika Haberleri
KARAR.COM’DAN