Koronavirüs tedavisi gören Kremlin Sözcüsü Dmitriy Peskov'un taburcu oldu

Koronavirüs tedavisi gören Kremlin Sözcüsü Dmitriy Peskov'un taburcu oldu

Koronavirüs tedavisi gören Kremlin Sözcüsü Dmitriy Peskov hastaneden taburcu edildi. Peskov 12 Mayıs'tan beri hastanede tedavi görüyordu.

Yeni tip Koronavirüs (Covid-19) enfeksiyonuna yakalanan Kremlin Sözcüsü Dmitriy Peskov'un, tedavi gördüğü hastaneden taburcu edildiği aktarıldı.

Sputnik'in haberine göre Peskov, 12 Mayıs'tan bu yana Covid-19 tedavisi gördüğü hastaneden taburcu olduğunu doğruladı.

TESTİ POZİTİF ÇIKMIŞTI

Peskov ve artistik buz patinajcı eşi Tatyana Navka, 12 Mayıs'ta Koronavirüs testlerinin pozitif çıktığını, hastanede tedavi gördüklerini duyurmuşlardı.

Navka, geçen cuma günü hastaneden taburcu edilmişti.

"VİRÜS KANA SUSAMIŞ DURUMDA"

Peskov, tedavi gördüğü dönemde Rus basınına yaptığı açıklamada "Vücudunuz da virüs kadar akciğerlerinizi tüketmeye başlıyor. Yani hormonal bir fırtına başlıyor ve bağışıklık sisteminiz virüsü yenmeye çalışıyor. İşin sonunda akciğer trombozuna da dönüşebiliyor. Virüs tam manasıyla kana susamış durumda" demişti.

Rusya'da bugüne kadar 353 bin 427 Koronavirüs vakası tespit edilirken, 3 bin 633 kişi Covid-19 nedeniyle hayatını kaybetti. 118 bin 798 kişi ise gördükleri tedavi sonrası taburcu edildi.

Öne Çıkanlar
YORUMLAR
YORUM YAZ
UYARI: Hakaret, küfür, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış, Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır. (!) işaretine tıklayarak yorumla ilgili şikayetinizi editöre bildirebilirsiniz.
Diğer Haberler
Son Dakika Haberleri
KARAR.COM’DAN