Koronavirüs Türkiye son dakika vaka sayısı | Türkiye’de kaç hasta var, kaç kişi öldü?

Koronavirüs Türkiye son dakika vaka sayısı | Türkiye’de kaç hasta var, kaç kişi öldü?

Ülkemizde de hızla yayılım gösteren koronavirüs (Kovid-19) can kayıplarına neden olmaya devam ediyor. Peki, Türkiye’de kaç hasta var, kaç kişi öldü? Koronavirüs Türkiye son dakika vaka sayısı karar.com’da…

Sağlık Bakanı Fahrettin Koca her akşam ülkemizde görülen koronavirüs tablosunu kamuoyu ile paylaşmaya devam ediyor. Evde kalın uyarısına ısrarla devam eden Koca, Türkiye’de bulunan hasta ve ölü sayısını bildiriyor. Haberimizde, Koronavirüs Türkiye son dakika vaka sayısı ve diğer bilgiler haberi okurlarımızla paylaşıyoruz…

KORONAVİRÜS TÜRKİYE SON DAKİKA VAKA SAYISI

Her akşam koronavirüs salgınına dair son gelişmeleri açıklayan Sağlık Bakanı Fahrettin Koca, 29 Mart Pazar gününe ilişkin 24 saatlik bilgileri sosyal medya hesabından yaptığı paylaşımla duyurdu.
Bakan Koca’nın verdiği bilgilere göre son 24 saat içerisinde 1815 kişiye daha koronavirüs (Kovid-19) tanısı konuldu. Son eklenen rakamlarla birlikte Türkiye’de koronovirüs vaka sayısı 9 bin 217'ye yükseldi.

TÜRKİYE’DE KAÇ HASTA VAR, KAÇ KİŞİ ÖLDÜ?

Tüm dünyayı etkisi altına alınan ve henüz kesin bir ilacı veya aşısı bulunmayan salgın hastalık nedeni ile Türkiye’de ölen vatandaşların sayısı Sağlık Bakanı Fahrettin Koca’nın açıklamasına göre, son 24 saatte, 23 kişi daha hayatını kaybetti. Bugün eklenen rakamlarla birlikte Türkiye’de koronavirüsten ölenlerin sayısı toplamda 131’e ulaştı.

İlk vakanın görüldüğü günden bu yana Türkiye’de yapılan toplam test sayısı 65 bin 446. Görülen vaka sayısı 9 bin 217 iken toplam vefat sayısı 131’e ulaştı. 29 Mart tarihi itibariyle toplam yoğun bakım hasta sayısı 568, toplam entübe hasta sayısı 394 iken toplam iyileşen hasta sayısı 105 oldu.

20 CİVARINDA POLİSİN TESTİ POZİTİF

Gazeteci Cüneyt Özdemir'in YouTube üzerinden yaptığı canlı yayına İçişleri Bakanı Süleyman Soylu, konuk oldu.

Programda Gazeteci Özdemir, Amerika’da koronavirüse testi pozitif polisler olduğunu söyleyerek İçişleri Bakanı Süleyman Soylu'ya "Güvenlik teşkilatından koronavirüse yakalanan var mı?" sorusunu sordu.

Bakan Soylu, verdiği cevapta, emniyet teşkilatı içerisinde koronavirüse yakalananların olduğunu söyledi. Hem semptomları görülenlerin hem de bazı temaslardan dolayı şu anda sayısı 20 civarında olan mensupların bulunduğunu belirten Soylu test sonucu pozitif çıkan polislerden iyileşenlerin de olduğunu bildirdi.

Öne Çıkanlar
YORUMLAR
YORUM YAZ
UYARI: Hakaret, küfür, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış, Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır. (!) işaretine tıklayarak yorumla ilgili şikayetinizi editöre bildirebilirsiniz.
Diğer Haberler
Son Dakika Haberleri
KARAR.COM’DAN