21 Ocak koronavirüs vaka sayısı açıklandı

21 Ocak koronavirüs vaka sayısı açıklandı

Sağlık Bakanlığı tarafından 21 Ocak Kovid-19 günlük vaka ve can kaybı sayısı açıklandı. Sağlık Bakanlığı'nın güncel koronavirüs tablosuna göre; can kaybı 181, vaka sayısı 72 bin 555 olarak gerçekleşti.

Günlük koronavirüs tablosu her akşam Sağlık Bakanı Fahrettin Koca tarafından açıklanıyor. Koca, sosyal medya hesabından duyurduğu vaka sayıları ile vatandaşlarımızı koronavirüs için uyarıyor.

21 OCAK KORONAVİRÜS TABLOSU

21 Ocak koronavirüs tablosu açıklandı. Türkiye'de bugün 416 bin 453 test yapıldı. Koronavirüs tablosuna göre 72 bin 555 vaka sayısı, 181 can kaybı yaşandı. İyileşen hasta sayısı ise 87 bin 192 olarak açıklandı.

basliksiz-5asa.jpg

BAKAN KOCA'DAN KORONAVİRÜS UYARISI

Sağlık Bakanı Fahrettin Koca sosyal medya hesabı Twitter'dan "Omicron varyantının yayılma hızı dikkate alınarak maske kullanımında ısrar edilmelidir. Maske en pratik ve etkili korunma yöntemidir. Fakat kuralına uygun olarak, ağzı ve burnu kapatacak şekilde takılmalıdır. Maskenin koruyuculuğundan tam yararlanmak için özenli olun." açıklanmasında bulundu.

Öne Çıkanlar
YORUMLAR
YORUM YAZ
UYARI: Hakaret, küfür, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış, Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır. (!) işaretine tıklayarak yorumla ilgili şikayetinizi editöre bildirebilirsiniz.
Diğer Haberler
Son Dakika Haberleri
KARAR.COM’DAN