Aşı karşıtının son sözleri 'aşınızı mutlaka yaptırın' oldu

Aşı karşıtının son sözleri 'aşınızı mutlaka yaptırın' oldu

Tekirdağ'ın Çorlu ilçesinde restoran işleten 38 yaşındaki Onur Öztürk Hacıosmanoğlu, koronavirüs nedeniyle hayatını kaybetti. Yakın çevresine daha önce aşı için “Bunlar tuzak” diyen ve aşı olmayı reddeden Hacıosmanoğlu, ölmeden önce sosyal medya hesabından “Aşınızı mutlaka yaptırın” mesajı paylaştı.

Tekirdağ'ın Çorlu ilçesinde yaşayan Onur Öztürk Hacıosmanoğlu, Kovid-19 tedavisi gördüğü Çorlu Devlet Hastanesi’nde hayatını kaybetti. İki çocuk babası Hacıosmanoğlu'nun, Covid-19’a yakalanmadan önce yakın çevresine aşı ile ilgili “Bunlar tuzak. Bunlara inanmayın. Maske de aşı da yalan” dediği ve aşı olmadığı öğrenildi.

'AŞINIZI MUTLAKA YAPTIRIN'

Hacıosmanoğlu, hastanede tedavi görürken 5 Eylül tarihinde sosyal medya hesabında paylaştığı mesajında ise aşı çağrısı yaptı. Hacıosmanoğlu, mesajında, “Arkadaşlar aşınızı mutlaka yaptırın. Beş gündür ölmekten beter durumdayım ve hastanede tedavim devam ediyor. Her an ölmek gibi bir şey bu lanet virüs. Kendinizi, ailenizi düşünün ve bir dakika bile kaybetmeden aşı randevusu alın. Çok zor bir illet. Her an acı çekerek ölüp ölüp diriliyorsunuz. Bir de yoğun bakımdakiler; boğazları delineneler mi istersin, her şey çok kötü çok. Hemen aşı yaptırın. Gelip sizi bulacak aksi halde, vakalar zaten zirvede sıra sizde” dedi.

asii.jpg

Hacıosmanoğlu’nun cenazesi, öğle namazını müteakip kılınacak cenaze namazının ardından Çorlu'da toprağa verilecek.

Öne Çıkanlar
YORUMLAR (8)
YORUM YAZ
UYARI: Hakaret, küfür, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış, Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır. (!) işaretine tıklayarak yorumla ilgili şikayetinizi editöre bildirebilirsiniz.
8 Yorum
Diğer Haberler
Son Dakika Haberleri
KARAR.COM’DAN