Aşı olmayan 42 yaşındaki Matematik öğretmeni Murat Eken öldü

Aşı olmayan 42 yaşındaki Matematik öğretmeni Murat Eken öldü

Zonguldak’ın Ereğli ilçesinde aşı olmayan Matematik öğretmeni Murat Eken koronavirüsten yaşamını yitirdi. Genç öğretmen Eken geride gözü yaşlı bir eş ve iki yetim bıraktı.

Ereğli’de özel bir etüt merkezinde matematik öğretmeni olan Murat Eken, yaklaşık bir ay önce koronavirüse yakalandı. Ereğli Devlet Hastanesi'nde tedavi altına alınan Murat Eken, geçen hafta entübe edildi.

murat-eken-koronavirus.jpg

Eken, yapılan tüm müdahalelere rağmen hayatını kaybetti. Eken’in cenazesi Elmatepe Mahallesi’nde bulunan Yarma Camii'nde kılınan cenaze namazı sonrası şehir mezarlığında toprağa verildi.

murat-eken-mezar.jpg

Evli ve 2 çocuk babası Eken'in aşı olmadığı öğrenilirken, Elmatepe Mahalle Muhtarı Yüksel Erkez, herkesin aşı olma konusunda hassasiyet göstermesi gerektiğini söyledi.

Öne Çıkanlar
YORUMLAR (2)
YORUM YAZ
UYARI: Hakaret, küfür, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış, Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır. (!) işaretine tıklayarak yorumla ilgili şikayetinizi editöre bildirebilirsiniz.
2 Yorum
Diğer Haberler
Son Dakika Haberleri
KARAR.COM’DAN