Bakan Koca duyurdu: Aşı listesine yeni meslek grupları dahil edildi

Bakan Koca duyurdu: Aşı listesine yeni meslek grupları dahil edildi

Sağlık Bakanı Fahrettin Koca, aşı programına yarından itibaren avukatlar ve gıda sektörü ile kafe, lokanta, restoran çalışanlarının da dahil edileceğini açıkladı.

Sağlık Bakanı Fahrettin Koca, aşı programına yarından itibaren Gıda üretim ve dağıtım sektörü ile kafe, lokanta ve restoran çalışanlarının da dahil edileceğini açıkladı. Daha sonra bir paylaşım daha yapan Bakan Koca, aşı kapsamına berber ve kuaförlerin de alındığını duyurdu. Bakan Koca dünkü Bilim Kurulu Toplantısı sonrası gelecek pazartesi günü 40 yaş grubunun aşılanacağını açıklamıştı.

Aşılama programında yeni grupları açıklayan Bakan Koca'nın Twitter'dan yaptığı paylaşım şöyle;

Aşı programımızda meslek gruplarımızın tanımlanmasına devam ediliyor. Yarından itibaren Gıda üretim ve dağıtım sektörü ile kafe, lokanta ve restoran çalışanları da programa dahil ediliyor. Bu güce güvenin.

BERBER VE KUAFÖRLER DE DAHİL EDİLDİ

Aşı programı kapsamında berber ve kuaförler de aşılanmaya başlıyor. Randevularınızı yarından itibaren alabilirsiniz. Bu güce güvenin.

AVUKATLAR DA LİSTEYE ALINDI

Yaş kısıtlaması olmadan tüm avukatlar aşı programına dahil oluyor. Yarından itibaren tüm avukatlarımız aşı olabilirler. Bu güce güvenin.

Öne Çıkanlar
YORUMLAR
YORUM YAZ
UYARI: Hakaret, küfür, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış, Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır. (!) işaretine tıklayarak yorumla ilgili şikayetinizi editöre bildirebilirsiniz.
Diğer Haberler
Son Dakika Haberleri
KARAR.COM’DAN