Koronavirüse yakalanan Donovan Mitchell’dan korkutan uyarı: Hiçbir belirtiye sahip değildim

Koronavirüse yakalanan Donovan Mitchell’dan korkutan uyarı: Hiçbir belirtiye sahip değildim

Tüm dünyayı etkisi altına alan koronavirüs hızla yayılmaya devam ederken NBA’de testleri pozitif çıkan üç oyunculardan Donovan Mitchell’dan korkutucu bir açıklama geldi. Mitchell, "Hiçbir belirti taşımama rağmen, testin sonucu pozitif çıktı" dedi.

NBA takımlarından Utah Jazz'ın koronavirüse yakalanan yıldızı Donovan Mitchell herkesi korkutan bir açıklama yaptı. 23 yaşındaki basketbolcu, koronavirüs testinin pozitif çıkmasına rağmen hiçbir belirti taşımadığını açıkladı.

ABD basınına konuşan Mitchell, “Hastalıklar ilgili hiçbir belirtiye sahip değilim. Eğer bu testlerde sonuçlar pozitif çıkmasaydı hastalığımın farkında olmadan sokaklarda dolaşabilirdim” ifadelerini kullandı.


Hastalığa yakalanmasına rağmen kendisini kötü hissetmediğini söyleyen Mitchell, “Bu virüsün en korkutucu yanı iyi görünmeniz, kendinizi iyi hissetmeniz ve kiminle konuştuğunuzu bilememeniz” şeklinde konuştu.

"SONUNDA AĞLADIM"

Karantinaya alınan yıldız oyuncu, “Şu an kendimi 7 maçlık seride oynayabilecek kadar iyi hissediyorum. Boğazımda bir gariplik vardı ve şimdiye kadar hissettiğim en kötü 15 saniyeydi. Sonunda ağladım” dedi.

Mitchell, takım arkadaşı Rudy Gobert ile birlikte NBA’de koronavirüsün tespit edildiği ilk oyuncular oldu ve NBA’de sezonun askıya alınmasına sebep oldu.

Bilindiği üzere Gobert hastalık tanısı konmadan önce basın mensuplarıyla yaptığı toplantıda sorumsuz şekilde davranıp mikrofonlara dokunduğu için eleştirilmişti.

"GOBERT'E KIZGINDIM"

Gobert’in soyunma odasında da benzer tavırlar sergilediği ve virüsün Mitchell’a bulaşmasına neden olduğu iddia edilmişti. Bu konuda yorum yapan Mitchell, “Ona kızgındım ve sakinleşmem biraz zaman aldı. Daha sonrasında söylediklerini duydum ve özür dilediği için mutluyum” dedi.

Karantinaya alınana Mitchell, zaman geçirmek için eski basketbol maçlarının tekrarını izlediğini söylerken, Salt Lake City’de karantinadaki çocuklara yiyecek ulaştırılması konusunda bir proje üzerinde çalışıyor.

Öne Çıkanlar
YORUMLAR
YORUM YAZ
UYARI: Hakaret, küfür, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış, Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır. (!) işaretine tıklayarak yorumla ilgili şikayetinizi editöre bildirebilirsiniz.
Diğer Haberler
Son Dakika Haberleri
KARAR.COM’DAN