Koronavirüsü hiçe sayıp kumar oynayanlara baskın

Koronavirüsü hiçe sayıp kumar oynayanlara baskın

Antalya'nın Alanya ilçesinde, kumar oynatılan apartman dairesine yapılan baskında, 6 kişi gözaltına alındı. Ev sahibi ve kumar oynayan kişilerin koronavirüs önlemlerine de uymadığı belirlendi.

Alanya İlçe Jandarma Komutanlığı'na bağlı ekipler, bir apartman dairesinde koronavirüs nedeniyle alınan tedbirlerin ihlal edildiği ve kumar oynandığı bilgisi üzerine harekete geçti. Fiziki takibin ardından ekipler, dairenin kumarhaneye çevrildiğini belirledi.

6 KİŞİ GÖZALTINA ALINDI

Bunun üzerine belirlenen adrese baskın düzenleyen ekipler, kumar oynatan ev sahibi R.S. (32) ile kumar oynayan K.S. (31), T.G. (51), M.K. (48), M.Y. (43) ve Y.G.'yi (51) gözaltına aldı. Dairede yapılan kontrolde, oyun masası üzerinde çok sayıda iskambil kağıdı ve kumar alacaklarının listesinin bulunduğu kağıt ele geçirildi.

Kumar oynadığı tespit edilen 5 kişiye, Kabahatler Kanunu uyarınca toplam 6 bin 125 TL ceza kesildi. Kumar oynatan kişi hakkında ise 3 bin 150 TL idari para cezası uygulanırken, 'kumar oynanmasına yer ve imkan sağlamak' suçundan da adli işlem başlatıldı.

Öne Çıkanlar
YORUMLAR
YORUM YAZ
UYARI: Hakaret, küfür, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış, Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır. (!) işaretine tıklayarak yorumla ilgili şikayetinizi editöre bildirebilirsiniz.
Diğer Haberler
Son Dakika Haberleri
KARAR.COM’DAN