Koronavirüsü'nün kol gezdiği İtalya’ya uçuşları durduruluyor

Koronavirüsü'nün kol gezdiği İtalya’ya uçuşları durduruluyor

Koronavirüsü'nün kol gezdiği İtalya'ya karşı diğer ülkelerden ekstra tedbirler alınmaya başladı. 400’den fazla kişinin enfekte olduğu 12 kişinin de öldüğü İtalya’dan, Irak, Ürdün ve Kuveyt’e yapılan uçuşlar durduruldu. Aynı ülkeler 12 kişinin öldüğü ve 1261 kişinin virüse yakalandığı Güney Kore için de benzer bir tedbir aldı.

Reuters’ın verdiği bilgilere göre ise, İsrail İtalya’dan gelen yolcuların 14 gün süreyle karantinaya alınacağını belirtti. İsrail Sağlık Bakanlığı yetkilileri yine İtalya’dan gelen diplomatların da aynı şekilde karantinaya alınacağını açıkladı. Irak ise vatandaşlarının, Çin, İran, Japonya, Güney Kore, Tayland, Singapur, İtalya, Bahreyn ve Kuveyt’e seyahat etmelerine izin vermeyeceklerini duyurdu.

G. KORE VE İTALYA’DAN TÜRKİYE’YE UÇUŞLAR DEVAM EDİYOR

İtalya’daki Corona virüsü bulaşmış kişiler, Brezilya ve Avusturya gibi ülkelere de virüsü taşımıştı. Son olarak ise komşu Yunanistan’daki Corona vakasında, hastanın Milano’dan Yunanistan’a geldiği öğrenilmişti.

Türkiye şu an yalnızca İran ve Çin’e karşı gümrük ve uçuş önlemleri almış durumda. Güney Kore ve İtalya’ya karşı henüz uçuşları durdurma gibi bir tedbir alınmış değil.

Öne Çıkanlar
YORUMLAR
YORUM YAZ
UYARI: Hakaret, küfür, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış, Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır. (!) işaretine tıklayarak yorumla ilgili şikayetinizi editöre bildirebilirsiniz.
Diğer Haberler
Son Dakika Haberleri
KARAR.COM’DAN