KOSGEB destek kredisi veren bankalar 2022

KOSGEB destek kredisi veren bankalar 2022

Masrafsız KOSGEB destek kredisi, küçük ve orta ölçekli işletme sahipleri tarafından ilgi görüyor. KOSGEB kredisi, yeni iş kuracak girişimcilere ya da işini büyütmek isteyen küçük ve orta büyüklükteki işletmelere (KOBİ) veriliyor. İşte, KOSGEB destek kredisi başvuru şartları...

Küçük ve Orta Ölçekli İşletmeleri Geliştirme ve Destekleme İdaresi Başkanlığı (KOSGEB) tarafından sağlanan çok sayıda hibe destek programıyla kredi destekleri de esnaf için büyük önem arz ediyor. Kendi işini kuracak girişimciler veya işletme sahiplerinin desteklenmesi amacıyla sağlanan destek ve krediler sayesinde, iş yerlerinin özellikle koronavirüs salgını sürecinde hayatta kalması sağlanıyor.

KOSGEB DESTEK KREDİSİ VEREN BANKALAR 2022

Küçük ve orta büyüklükteki işletmelerin (KOBİ) desteklenmesi amacıyla sağlanan programlar hem istihdamın artmasına, hem de gelişmesi istenilen meslek alanlarının daha ileri seviyelere taşınmasını sağlıyor. KOSGEB bu alanda ilk defa iş kuracaklar için geleneksek girişimcilik programıyla hibe desteği sağlarken bunun yanında özel finansmanlar sunuyor.

KOSGEB'in bu programı kapsamında işletmelere, kendi gelişimleri için hazırlayacakları projelere kredi veriliyor.

Masrafsız KOSGEB kredi desteği veren bankalar listesi şöyle:

* Ziraat Bankası
* Halkbank
* Vakıfbank
* İş Bankası
* Akbank
* Finansbank
* Garanti Bankası BBVA
* Türkiye Ekonomi Bankası (TEB)
* Yapı Kredi Bankası

KOSGEB DESTEK KREDİSİNE NASIL BAŞVURULUR?

KOSGEB Kredi Faiz Desteği Programı'ndan faydalanmak isteyen esnaf veya girişimciler için süreç, hazırlayacakları projelere göre şekilleniyor. Kendi işletmesini geliştirmek adına bir proje oluşturan işletme sahipleri, bu projelerini KOSGEB'e sunuyor.

KOSGEB'in projeye onay vermesi durumunda ise bankaların kredi paketinden faydalanılabiliyor. İşletmelerin bu kapsamda ilk önce proje onayını KOSGEB'den almaları, daha sonra KOSGEB kredisi veren bankalardan hangisiyle çalışmak istiyorlarsa başvurularını bizzat şubeye giderek yapmaları gerekiyor.

KOSGEB DESTEK KREDİSİ BAŞVURU SAYFASI

İlgili Haberler
Öne Çıkanlar
Diğer Haberler
Son Dakika Haberleri
KARAR.COM’DAN