Kozan Belediyesinden Koronavirüs ile mücadele

Kozan Belediyesinden Koronavirüs ile mücadele

Adana'da Kozan Belediyesi yeni tip koronavirüs (Covid-19) ile mücadele kapsamında alınan tedbirlerin uygulanmasına devam ediliyor.

Kozan Belediyesi ekipleri 15 merkez mahalle ile cadde ve sokakların tamamında çalışmalarına devam ediyor. Her gün cadde ve sokaklar tazyikli suyla temizlendiği uygulamanın yeni tip koronavirüs (Kovid-19) tehdidi ortadan kalkıncaya kadar devam edeceği açıklandı. Tufanpaşa mahallesi Saimbeyli caddesi ,Göç yolu Turgut Özal Bulvar'ından başlayan çalışmalar ilçenin genelinde uygulanacak. Kozan Belediyesi ekipleri tarafından koordineli olarak başlatılan çalışmalar, ‘trafik akışının durumuna göre’ akşam geç saatlere kadar devam ediyor. Öte yandan Belediye ekipleri resmi kurumlar ile iş yerlerinde temizlik ve ilaçlama çalışmalarına aralıksız devam ediyor. Çalışmaların ‘koronavirüs tehdidi ortadan kalkıncaya kadar’ devam edeceği belirtildi.

Öne Çıkanlar
YORUMLAR
YORUM YAZ
UYARI: Hakaret, küfür, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış, Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır. (!) işaretine tıklayarak yorumla ilgili şikayetinizi editöre bildirebilirsiniz.
Diğer Haberler
Son Dakika Haberleri
KARAR.COM’DAN