Kozan'da Şehitlerin anısına Çanaklı Tepesi'ne Türk bayrağı dikildi

Kozan'da Şehitlerin anısına Çanaklı Tepesi'ne Türk bayrağı dikildi

Kozan Belediyesi tarafından Çanaklı Mahallesinde, başta İdlib olmak üzere vatan uğruna canlarını ortaya koyan şehitler anısına yerleşim merkezinin her yerinden görülebilecek bir noktası olan Çanaklı Tepesi'ne büyük Türk bayrağı direği dikilerek Bayrak göndere çekildi.

Adana'da Kozan Belediyesi, Park ve Bahçeler Müdürlüğü ve Şantiye ekipleri işbirliği ile Çomak Dede Türbesi'nin de bulunduğu alanda gerçekleştirilen çalışma 18 metre uzunluğunda olan bayrak direğine 12 metre karelik Türk Bayrağı kullanıldı.

'BAYRAK ŞEREFTİR'

Ay yıldızlı Türk bayrağının, Türk milleti için taşıdığı değer ve öneme vurgu yapan Kozan Belediye Başkanı Kazım Özgan, "Şehitlerimizin kanıyla, vatan toprağını koruma amacıyla anlı yere düşen ama yüreklerimizde hep yaşayan şehitlerimizin kanıyla bu bayrak bize hediye edilmiş. Bayrak, vatan toprağı ve bizim için şereftir. O şerefi yaşamak her Türk'ün en büyük görevidir” dedi.

Öne Çıkanlar
YORUMLAR
YORUM YAZ
UYARI: Hakaret, küfür, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış, Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır. (!) işaretine tıklayarak yorumla ilgili şikayetinizi editöre bildirebilirsiniz.
Diğer Haberler
Son Dakika Haberleri
KARAR.COM’DAN