KPSS önlisans 2020 K, L, M film sorularının cevabı ne?

KPSS önlisans 2020 K, L, M film sorularının cevabı ne?

KPSS önlisans 2020 sınavında 3 soruluk bir sorunun sorulduğu film sorusu, sosyal medyada gündem oldu. 'K, L, M film sorularının cevabı ne?' sorusunun sorulduğu KPSS önlisans 2020 sınavında kullanıcılan çoğu sorudan bir şey anlamadığını ifade etti.

KPSS önlisans 2020 sınavı tamamlandı. Sınavın sonuçlanmasıyla birlikte sınavda sorular, sosyal medyada tartışılıyor. Bunlardan en çok dikkat çekeni ise 3 soruluk bir paragraf sorusu oldu. K, L, M filmine giden 7 kişinin sıralaması gizli tutuluyor.

KPSS ÖNLİSANS 2020'DEKİ K,L,M FİLMİ SORULARININ CEVABI NE?

7 kişi, K, L, M filmlerine bilet alıyor ve bunların her biri sıraya girmiş ve girdikleri sıralama gizli tutuluyor. KPSS önlisans 2020 sınavının cevap anahtarı yayınlandığı anda bu konuyla ilgili sorulan soruların cevabını paylaşacağız...

Öne Çıkanlar
YORUMLAR (1)
YORUM YAZ
UYARI: Hakaret, küfür, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış, Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır. (!) işaretine tıklayarak yorumla ilgili şikayetinizi editöre bildirebilirsiniz.
1 Yorum
Diğer Haberler
Son Dakika Haberleri
KARAR.COM’DAN