Kremlin'den son dakika açıklaması: Putin ile Erdoğan İdlib'i baş başa görüşecek

Kremlin'den son dakika açıklaması: Putin ile Erdoğan İdlib'i baş başa görüşecek

Cumhurbaşkanı Erdoğan'ın günübirlik Moskova ziyareti başlarken, Kremlin Sözcüsü Peskov'dan da kritik zirveye ilişkin son dakika açıklaması geldi. Peskov "Görüşmenin 'bire bir' formatında yapılması planlandı, ancak gerekmesi halinde sınırlı sayıda yetkilinin katılımı da olacak" dedi.

Kremlin, Suriye'nin İdlib kentinde gerilimi dindirecek bir çözüm bulmak adına bugün bir araya gelecek olan Rusya lideri Vladimir Putin ile Cumhurbaşkanı Erdoğan'ın Moskova'daki görüşmesinin 'bire bir gerçekleştileceği' açıklamasını yaptı.

Kremlin Sözcüsü Dmitriy Peskov, Rusya Devlet Başkanı Putin ile Cumhurbaşkanı Erdoğan'ın Moskova'da gerçekleşecek görüşmesinin formatına ilişkin "Görüşmenin 'bire bir' formatında yapılması planlandı, ancak gerekmesi halinde sınırlı sayıda yetkilinin katılımı da olacak" dedi.

Ayrıca Peskov, Türk mevkidaşı ile görüşmeden önce Rusya liderinin uluslararası bir telefon görüşmesinin olacağını da ekledi.

Öne Çıkanlar
YORUMLAR
YORUM YAZ
UYARI: Hakaret, küfür, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış, Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır. (!) işaretine tıklayarak yorumla ilgili şikayetinizi editöre bildirebilirsiniz.
Diğer Haberler
Son Dakika Haberleri
KARAR.COM’DAN