Kuaförde koronavirüs çıktı, filyasyon ekibi müşterilerin peşine düştü

Kuaförde koronavirüs çıktı, filyasyon ekibi müşterilerin peşine düştü

Kayseri’de, bir kuaför çalışanının koronavirüs (corona virüsü) testi pozitif çıktı. Kuaför dükkanı kapatılırken filyasyon ekibi müşterilerin peşine düştü.

Kayseri'nin Melikgazi ilçesinde kadın kuaföründe çalışan bir kişinin koronavirüs testi pozitif çıktı. Kuaför kapatılırken İl Sağlık Müdürlüğü Filyasyon ekibi, kuaför dükkanına gelen ve kayıt altına alınan müşterilere tek tek ulaşarak 14 gün boyunca evde kalmaları uyarısında bulunuyor.

Kapatılan kuaförün sahibi olan kadının eşinin de yan dükkanda erkek berberi olarak çalıştığı belirlenirken, ekipler bu dükkandan da numune alarak dükkanın kapatılmasını sağladı.

MÜŞTERİLERDEN İSİM, TELEFON VE ADRES ALINMALI

Yetkililer, berber ve kuaförlerin gelen müşterilerin isim, telefon ve adreslerini not almaları gerektiğine dikkat çekti. Yetkililer, kuaförlerin dezenfekte kurallarına kesinlikle uyması gerektiği ve mutlaka maske kullanmaları gerektiği uyarısında bulundu.

Öne Çıkanlar
YORUMLAR
YORUM YAZ
UYARI: Hakaret, küfür, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış, Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır. (!) işaretine tıklayarak yorumla ilgili şikayetinizi editöre bildirebilirsiniz.
Diğer Haberler
Son Dakika Haberleri
KARAR.COM’DAN