Karamollaoğlu'ndan Kudüs Mitingi'ne katılanlara teşekkür

Karamollaoğlu'ndan Kudüs Mitingi'ne katılanlara teşekkür

Küresel direniş çağrısında bulunan Saadet Partisi lideri Karamollaoğlu, YenikapI'da düzenlenen Büyük Kudüs Mitingi'ne katılanlara teşekkür etti.

Saadet Partisi Genel Başkanı Temel Karamollaoğlu, bugün İstanbul Yenikapı'da on binlerce insanın katıldığı Büyük Kudüs Mitingi ile ilgili bir mesaj yayımladı.

60 STK'nın destek verdiği, birçok siyasi parti temsilcisinin yer aldığı mitinge katılım sağlayanlara teşekkür eden Karamollaoğlu, "Filistin'in kurtuluşunu gerçekten istiyorsak, süslü laflara değil, güçlü icraatlara ihtiyacımız var. Küresel kuşatmaya ancak küresel bir direnişle karşı koyabiliriz" ifadelerini kullandı.

20-02/09/ana-manset-2-1581258849-1581276963.jpg

Karamollaoğlu'nun sosyal medyadan yayımladığı mesajı şu şekilde:

* Küresel kuşatmaya ancak küresel bir direnişle karşı koyabiliriz. İhtilaflarımızı, farklılıklarımızı kaşıyarak değil, ittifaklarımızı güçlendirerek, bu gidişi engelleyebiliriz.

* Bu yüzden zaman, süslü laflar söyleme zamanı değil icraat zamanıdır. Filistin'in kurtuluşunu gerçekten istiyorsak, süslü laflara değil, güçlü icraatlara ihtiyacımız var.

* Bu duygu ve düşüncelerle bugün Yenikapı'da buluştuğumuz çok değerli misafirlerimize, aziz milletimizin her bir ferdine ve mitingde emeği geçen herkese teşekkür ediyorum.

20-02/09/2020-02-09_221402-vert.jpg

 

 

İlgili Haberler
Öne Çıkanlar
YORUMLAR
YORUM YAZ
UYARI: Hakaret, küfür, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış, Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır. (!) işaretine tıklayarak yorumla ilgili şikayetinizi editöre bildirebilirsiniz.
Diğer Haberler
Son Dakika Haberleri
KARAR.COM’DAN