5. Uluslararası Bodrum Caz Festivali için geri sayım başladı

5. Uluslararası Bodrum Caz Festivali için geri sayım başladı

Bu yıl 5'incisi düzenlenecek olan Bodrum Caz Festivali, 1-11 Eylül tarihlerinde yapılacak. Teması "Akdeniz Kardeşliği" olarak belirlenen festival, çeşitli mekanlarda dinleyicilerle buluşacak.

Caz Derneği tarafından düzenlenen 5. Uluslararası Bodrum Caz Festivali, 1 Eylül'de başlıyor. Bu yılki teması “Akdeniz Kardeşliği” olarak belirlenen festivalde aynı zamanda, Rodos Caz Festivali ile kardeş festival olarak karşılıklı sanatçı değişimi gerçekleştirilecek.

European Jazz Network üyesi olan Uluslararası Bodrum Caz Festivali, Kültür ve Turizm Bakanlığı ile Muğla Büyükşehir Belediyesi’nin yanı sıra Bodrum Belediyesi, işletmecileri ve sanatseverleri tarafından da destek görüyor.

11 Eylül'e kadar devam edecek olan 5. Bodrum Caz Festivali, çeşitli mekanlarda dinleyicilerle buluşacak. 11 gün boyunca, Bodrum Kalesi Kuzey Hendeği, Dibeklihan Kültür ve Sanat Köyü ve daha birçok yerde konserler, sergiler, caz atölyeleri yapılacak.

Kimi etkinliklerin ücretsiz izlenebileceği festivalde, konser ücretleri 55 TL’den başlıyor. Ayrıca, aynı gün aynı mekanda olacak etkinlikler de tek biletle izlenebilecek. Festival kapsamında satılan her bir biletin 10 lirası, felaketlerin telafisi için oluşturulan fona devredilecek.

FESTİVAL PROGRAMINA ULAŞMAK İÇİN TIKLAYINIZ

Öne Çıkanlar
YORUMLAR
YORUM YAZ
UYARI: Hakaret, küfür, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış, Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır. (!) işaretine tıklayarak yorumla ilgili şikayetinizi editöre bildirebilirsiniz.
Diğer Haberler
Son Dakika Haberleri
KARAR.COM’DAN