59. Antalya Altın Portakal Film Festivali biletleri satışta

59. Antalya Altın Portakal Film Festivali biletleri satışta

Antalya Büyükşehir Belediyesi ev sahipliğinde Kültür ve Turizm Bakanlığı’nın katkılarıyla 1-8 Ekim arasında gerçekleşmesi planlanan 59. Antalya Altın Portakal Film Festivali'nde 33 ülkeden, 74 yönetmenin 66 filmi gösterilecek.

1-8 Ekim tarihleri arasında gerçekleşecek 59. Antalya Altın Portakal Film Festivali, Türkiye’de ilk kez Antalya’da gösterilecek yarışma filmleri, Başka Bir Dünya ve Özel Gösterimlere ev sahipliği yapması bekleniyor. Festivalde, 33 ülkeden, 74 yönetmenin 66 filmi gösterilecek.

Festivalde bu yıl gösterimler AKM Aspendos ve Perge salonlarında, Doğu Garajı Kültür Merkezi Salonu’nda, Yıldızların Altında 1 (Karaalioğlu Parkı içi, Eski Atatürk Stadyumu) ve Yıldızların Altında 2 (AKM Doğan Hızlan Kütüphanesi Arkası) açık hava sinemalarında izleyiciyle buluşacak.

Festival biletleri 24 Eylül saat 13.00’ten itibaren biletix.com üzerinden temin edilebilecek. Biletler, 27 Eylül Salı gününden itibaren AKM’de açılacak biletix gişelerinde satışa sunulacak. AKM Perge Sinema salonunda gösterilecek Ulusal Kısa Metraj ve Belgesel Film gösterimleri ve Charlie Chaplin’in Yumurcak adlı filminin iki gösterimi ücretsiz olacak.

Festivalin bilet ücretleri öğrenci 3TL ve tam 5TL olup, Ulusal Uzun Metraj Film Yarışması’nın AKM Aspendos Salonu’nda 14:30 ve 17.00’de yapılacak ilk gösterimleri film ekiplerinin katılımıyla gerçekleşecek. Gösterimlerin ardından AKM Balerin Cafe’de film ekiplerinin katılımıyla söyleşiler düzenlenecek.

Biletler biletix.com adresinden alınabilir.

Öne Çıkanlar
YORUMLAR
YORUM YAZ
UYARI: Hakaret, küfür, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış, Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır. (!) işaretine tıklayarak yorumla ilgili şikayetinizi editöre bildirebilirsiniz.
Diğer Haberler
Son Dakika Haberleri
KARAR.COM’DAN