'Ah Asuman!'ın çevrimiçi galası 1 Eylül'de

'Ah Asuman!'ın çevrimiçi galası 1 Eylül'de

Ümit Kıvanç’ın kısa filmi "Ah, Asuman!" 1 Eylül'de Altyazı'nın YouTube kanalında izleyiciyle buluşacak. Settar Tanrıöğen ve Halil Babür’ün başrollerini paylaştığı filmin gösterimin ardından Kıvanç ve film ekibinin katılımıyla bir sohbet gerçekleştirilecek.

Yazar ve belgesel sinemacı Ümit Kıvanç'ın kısa filmi "Ah, Asuman!", Altyazı Fasikül Gösterimleri kapsamında izleyicilerle buluşacak. 2019’da yapılan 56. Antalya Altın Portakal Film Festivali’nin Ulusal Kısa Metraj Film Yarışması’nda ilk kez izleyiciyi karşısına çıkan filmin çevrimiçi galası, 1 Eylül Dünya Barış Günü’nde Altyazı’nın YouTube kanalında yapılacak.

Ümit Kıvanç’ın yönetmenliğini yaptığı filmin senaryosu, Selahattin Demirtaş’ın aynı adlı öyküsünden yazar, gazeteci, senarist Gaye Boralıoğlu tarafından beyazperdeye uyarlandı. Settar Tanrıöğen ve Halil Babür’ün başrollerini paylaştığı filmin 21.00’deki gösteriminin ardından 21.30’da Fırat Yücel moderatörlüğünde yönetmen Ümit Kıvanç ve film ekibinin katılımıyla bir sohbet de gerçekleştirilecek.

Filmde otobüs şoförü Fahri’yi oyuncu Settar Tanrıöğen canlandırıyor. Genç ve tecrübesiz avukat Ahmet rolünde ise oyuncu Halil Babür yer alıyor.

Süresi 15 dakika olan film, 21.00’dan 21:30’a kadar Altyazı’nın YouTube kanalında izlenebilecek ve bu süre içinde filmi geri sarmak mümkün olacak.

Öne Çıkanlar
YORUMLAR
YORUM YAZ
UYARI: Hakaret, küfür, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış, Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır. (!) işaretine tıklayarak yorumla ilgili şikayetinizi editöre bildirebilirsiniz.
Diğer Haberler
Son Dakika Haberleri
KARAR.COM’DAN