Ahmet Güneştekin, Güneştekin Vakfı'nı kurdu

Ahmet Güneştekin, Güneştekin Vakfı'nı kurdu

Dünyaca ünlü ressam Ahmet Güneştekin; kültür, sanat ve eğitim alanında faaliyet göstermek üzere "Güneştekin Vakfı"nı kurdu. Vakıf yurt içinde ve yurt dışında pek çok kurumla iş birliği yaparak kültürel etkinlikler gerçekleştirmeyi ve sanat mekanları kurmayı hedefliyor.

Dünyaca ünlü ressam Ahmet Güneştekin, dünya genelinde sergiden sergiye dolaşırken bir yandan da kültür ve sanat alanındaki girişimcileri teşvik etmek amacıyla bir vakıf kurdu.

Güneştekin Vakfı'nın kurulduğunu sosyal medya hesabından duyuran Ahmet Güneştekin, "Güneştekin Vakfı kültür, sanat ve eğitim alanında faaliyet göstermek için kuruldu" dedi.

"SANAT MEKANLARI KURMAYI HEDEFLİYOR"

Güneştekin Twitter hesabından yaptığı paylaşımda ayrıca, "Vakıf, yurt içi ve yurt dışında pek çok kurumla işbirliği yaparak kültürel etkinlikler ve sanat mekanları kurmayı hedefliyor" dedi.

Öne Çıkanlar
YORUMLAR
YORUM YAZ
UYARI: Hakaret, küfür, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış, Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır. (!) işaretine tıklayarak yorumla ilgili şikayetinizi editöre bildirebilirsiniz.
Diğer Haberler
Son Dakika Haberleri
KARAR.COM’DAN