Akademi yönetimi gelecek yılın Oscar tarihlerini açıkladı

Akademi yönetimi gelecek yılın Oscar tarihlerini açıkladı

Akademi Ödülleri yönetimi'nden 2022'de gerçekleşmesi beklenen 94. Oscar Ödülleri'nin 27 Mart 2022'de gerçekleştirileceğini duyurdu. Yönetim, bu yıl koronavirüs gölgesinde gerçekleşen Oscar ödül törenlerinin seneye kısıtlamalardan muaf olarak geçeceğinin müjdesini verdi.

Akademi Ödülleri yönetimi ve ABC kanalı tarafından yapılan açıklamada, 94. Oscar Ödülleri'nin 27 Mart 2022'de gerçekleştirileceği ve planlamalara şimdiden başlandığı belirtildi

Açıklamada, ödül töreninde, Koronavirüs önlemlerinden dolayı bu yıl uygulanan kısıtlamaların kaldırılacağı ve iptal edilen yan etkinliklerin de yeniden yapılacağı bildirildi.

Adayların, 8 Şubat 2022'de açıklanacağı belirtilen açıklamada, tarihler konusunda değişikliğe gidilebileceğinin de altı çizildi.

Açıklamada Koronavirüs kısıtlamalarının sinema sektörü üzerinde devam eden etkisi nedeniyle 2022'de aday olacak filmler için de bir sinemada gösterime girme veya kablolu kanalda yayınlanma şartının aranmayacağı kaydedildi.

Öne Çıkanlar
YORUMLAR
YORUM YAZ
UYARI: Hakaret, küfür, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış, Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır. (!) işaretine tıklayarak yorumla ilgili şikayetinizi editöre bildirebilirsiniz.
Diğer Haberler
Son Dakika Haberleri
KARAR.COM’DAN