'Black Panther 2' çekimleri yeniden başladı

'Black Panther 2' çekimleri yeniden başladı

Başrol oyuncusu Letitia Wright'ın yaralanması nedeniyle ertelenen "Black Panther: Wakanda Forever" çekimleri yeniden başladı.

Shuri karakterini canlandıran başrol oyuncusu Letitia Wright'ın ağır bir şekilde yaralanması nedeniyle durdurulan Black Panther devam filmi "Black Panther: Wakanda Forever"ın çekimleri yeniden başladı.

The Hollywood Reporter'ın aktardığına göre, geçtiğimiz pazartesi günü yeniden başlaması planlanan çekimler aralarında Lupita Nyong'o'nun da bulunduğu birkaç oyuncu ve ekibin korona virüsü testinin pozitif çıkması nedeniyle ertelendi. Kaynakların yaklaşık dört hafta süreceğini söylediği Ryan Coogler'ın yönettiği filmin çekimlerine önümüzdeki hafta Atlanta'da devam edilecek.

BAŞROL YARALANANINCA ÇEKİMLER ERTELENMİŞTİ

Letitia Wright, geçen ağustos ayında Boston'da bir bir sahneyi çekerken yaralandı. "Wakanda Forever" ekibi, Wright'ın Londra'daki evinde iyileşmeye devam ederken onsuz yapabildikleri kadar çekim yapmasının ardından Kasım ayı sonlarında prodüksiyon durduruldu ve çekimler ertelendi.

Filmin başrol oyuncusu, Kral T'Challa/Black Panther karakterini canlandıran Chadwick Boseman'ın 2020 Ağustos'unda ölmesinin ardından serinin devam filmi, hikâyeyi Boseman olmadan devam ettirecek. Filmin oyuncu kadrosunda Letitia Wright'ın yanı sıra Martin Freeman, Lupita Nyong'o, Angela Bassett, Daniel Kaluuya, Danai Gurira gibi isimler yer alıyor.

İlgili Haberler
Öne Çıkanlar
YORUMLAR
YORUM YAZ
UYARI: Hakaret, küfür, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış, Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır. (!) işaretine tıklayarak yorumla ilgili şikayetinizi editöre bildirebilirsiniz.
Diğer Haberler
Son Dakika Haberleri
KARAR.COM’DAN