Brad Pitt'ten hayranlarını üzecek açıklama

Brad Pitt'ten hayranlarını üzecek açıklama

2020 yılında Oscar kazanan dünyaca tanınan Hollywood yıldızı Brad Pitt, hayranlarını üzecek bir açıklama yaptı. Her ne kadar önümüzdeki dönemde 'Suikast Treni' ve 'Babylon' gibi filmlerde izleyeceğimiz ünlü oyuncunun olduğu durum kariyerinde bir 'diriliş' olarak görülse de o böyle düşünmüyor. Kariyerinin sonuna geldiğini söyleyen 58 yaşındaki Pitt "Kendimi kariyerimin son demlerimde görüyorum... Bu bölüm ne olacak? Ve bunu nasıl tasarlamak istiyorum?" dedi.

Quentin Tarantino imzalı 'Once Upon a Time in Hollywood' filmiyle 2020 yılında Oscar kazanan Brad Pitt, önümüzdeki aylarda önce 'Suikast Treni' adlı büyük bütçeli bir aksiyon filmiyle, daha sonra Oscar sezonunda ise Damien Chazelle tarafından yönetilen 'Babylon' filmiyle seyirci karşısında olacak.

Bütün bunlar 58 yaşındaki Pitt için bir kariyer dirilişi gibi görünse de kendisi böyle düşünmüyor. Ünlü aktörün GQ dergisine verdiği ve Beyaz Perde'nin aktardığı röportajda, film kariyerinin sona erdiğini ve son aşamalarına girdiğini gördüğünü söyledi: "Kendimi kariyerimin son demlerimde görüyorum... Bu bölüm ne olacak? Ve bunu nasıl tasarlamak istiyorum?"

gf.jpg

“FRANSA'DAKİ ŞATOMUN BAHÇESİNDE BİR YIL HAZİNE ARADIM”

Amerikalı aktör Fransa'nın güneyindeki Aix-en-Provence yakınlarında eski eşi Angelina Jolie ile 2008'de kiraladığı, 2012'de satın aldığı ve 2014'te evlendiği Miraval Şatosu'nda şarap yetiştiriciliği ile uğraşıyor. Ancak boşanmanın ardından ortaya çıkan hukuk mücadelesi sırasında bölgenin yakınlarında rastladığı bir kişinin malikanede milyonlarca dolar değerinde bir hazinenin gömülü olduğunu söylemesi Pitt'in planlarını değiştirdi.

be.jpgMiraval Şatosu

Modellik ve oyunculuk kariyeri için Kaliforniya'ya taşınmadan önce ABD'nin Missouri eyaletinde doğup büyüyen Pitt söylentilerin doğru olup olmadığını araştırmaya başladı. Röportajda "Belki de büyüdüğüm yerlerle ilgisi vardır, Ozark Dağları'nda her zaman altınların saklı olduğuna dair hikayeler dolaşır" diyen Pitt derhal hazine avcılığı için radarla tarama yapmak üzere gerekli araç gereç satın aldı.

“HAZİNE VAR DİYEN KİŞİ RADAR ŞİRKETİ SAHİBİ ÇIKTI”

Bir yıl boyunca başka hiç bir şey düşünemediğini ve sadece heyecanına kapıldığını söyleyen Pitt o dönemde bunu bir "takıntı" haline getirdi ama sonunda hazine bulamadı. Sonradan, bölgede hazine olduğu bilgisini veren adamın bir çeşit radar şirketi sahibi olduğunu öğrendiğini anlatan Pitt bu fikre nasıl kapıldığına hala şaşırdığını belirtti.

is.jpg

MEVLANA'DAN “BAŞKA BİR DİYARDAN GELMİŞ BİR KUŞ GİBİYİM” DİZESİNİ OKUDU

Boşanmanın ardından ruhsal sorunlarla mücadele eden 58 yaşındaki oyuncu, bir yıl öncesine kadar sürekli bıçaklandığına dair rüya gördüğünü ve 'hafif depresyon' geçirdiğini belirterek yeni şeyler keşfetmenin heyecanına kapıldığını düşünüyor.

"Budist gibi sakinlik içinde kendini bulma" arayışına giren Pitt röportaj sırasında Mevlana'dan dizeler okudu. "Başka bir diyardan gelmiş bir kuş gibiyim... Kendi isteğimle gelmedim buraya, kendi isteğimle zaten gidemem. Beni buraya kim getirdiyse o götürmeli eve” diyen Pitt, Mevlana'nın "Doğru ve yanlışın ötesinde bir yer var, seninle orada buluşacağız" cümlelerini tekrar ederek kendini yalnız hissettiğini, kalbinin kırık olduğunu ve hayatın anlamını sorguladığını ifade etti.

Öne Çıkanlar
YORUMLAR
YORUM YAZ
UYARI: Hakaret, küfür, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış, Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır. (!) işaretine tıklayarak yorumla ilgili şikayetinizi editöre bildirebilirsiniz.
Diğer Haberler
Son Dakika Haberleri
KARAR.COM’DAN