Bu hafta hangi filmler vizyona girecek? 5 Ağustos 2022 vizyona girecek 8 yeni film

Bu hafta hangi filmler vizyona girecek? 5 Ağustos 2022 vizyona girecek 8 yeni film

Yeni haftada vizyona girecek filmler filmseverler tarafından merakla araştırılıyor. Peki, bu hafta hangi filmler vizyona girecek? İşte 5 Ağustos'ta vizyona girecek 8 yeni film...

Bu hafta birbirinden başarılı filmler vizyona girerek sinemaseverlerle buluşacak. 6'sı yerli 2'si yabancı 8 muhteşem film 5 Ağustos Cuma günü sinemada olacak. İşte bu hafta vizyona girecek filmler...

Bir Türk Masalı

Filmde, Karanlık ve Aydınlık tarafından kaderleri değişen Mutluluk ülkesi karakterlerinin yaşamını anlatıyor. 3 çocuk, aileleri ile beraber Unesco dünya kültür mirası listesinde yer alan Dalyan Deltasında fakir ve mutlu bir hayat yaşamaktadır. Onların yaşamı, en küçükleri Yiğit'in ailesinin kaderini değiştirme imkanı bulmasıyla başka bir boyuta geçer.

DC Süper Evciller Takımı

DC Süper Evciller Takımı filminin başrolünde şimdi süper kahramanların evcil hayvanları yer alıyor. Süperman'in köpeği, Batman'in tazısı, Supergirl'ün atı, Wonder Woman'ın kangrusu, Aquamen'in deniz atı ile Flash'ın kaplumbağası ile seyirciye enteresan bir süper kahraman hikayesi aktarılıyor.

Buluttaki Gölge

WAAF subayı olan Maude Garrett'a, 2. Dünya Savaşı'nda önemli bir görev verilir. Pilotluk yapan Garreta'dan gizli belgeleri, mürettebatın hepsi erkek olan bir savaş uçağında taşıması beklenir. Uçuşta peşlerine takılan diğer savaş uçaklarıyla zorlu bir mücadele içine giren Garrett, kısa sürede uçaktaki herkesin hayatını tehlikeye atan kötü bir varlık olduğunu fark eder. Maude sadece hayatlarını kurtarmak için değil taşımak zorunda olduğu önemli belgeleri korumak için de büyük mücadele verir.

 buluttaki gölge filmi

Hawar 2

Filmde, çocuk sahibi olmayı isteyen bir çiftin hikayesi anlatılıyor. Hakan ile Pelin, çok istedikleri çocuk haberini bir türlü alamayınca, çocuk sahibi olmak için tılsım yaptırırlar. Fakat, bu tılsım onlara bebek haberi vermek yerine beklenmedik olayların içine çekilmelerine neden olur.

Vesvese: Cin Fısıltısı

Filmde, yaşadığı tuhaflıkların sebebini öğrenmeye çalışırken beklemediği durumlarla yüzleşen Doğa'nın hikayesi anlatılıyor. Yaşadığı ve yaşattığı tuhaflıklardan dolayı Doğa, ailesini gün geçtikçe zorluklara sürükler. Doğa'nın yaşadıklarının cin vakalarına benzerliğini fark eden ailesi ise harekete geçer.

 akıl bozan filmi

Akıl Bozan

Filmde, kendilerini beklenmedik durumlar içinde bulan bir kadın ile erkeğin hikayesi anlatılıyor. Kendilerine verilmiş olan görevi tamamlamaya çalışan bu kişiler, işler rayından çıkınca kendilerini bir psikopatın elinde bulurlar.

Afetname

Oyuncu olma hayaliyle yanıp tutuşan bir kadının hikayesinin anlatıldığı filmde, Afet karakteri öne çıkıyor. Tüm çabalarına rağmen oyuncu olamayan Afet, Afetname ismini verdiği bir oyunculuk ajansı açmaya karar verir. Bu zamana kadar hiç sevgilisi olmayan Afet ajansı sayesinde unutamadığı lise aşkı ile karşılaşır ve 18 yılın ardından olaylar gelişir.

Mini Fenomen

Filmde, en büyük hayalini gerçekleştirmek isteyen küçük bir çocuğun hikayesi anlatılıyor. Bu çocuğun tek hayali Youtuber olmaktır. Hayalinin gerçek olması için her şeyi yapan çocuk bu süreçte kendini, menajeri olarak seçtiği arkadaşı ile beraber çeşitli maceraların içinde bulur.

Öne Çıkanlar
Diğer Haberler
Son Dakika Haberleri
KARAR.COM’DAN