'Cehennem Melekleri 4' yolda

'Cehennem Melekleri 4' yolda

“Cehennem Melekleri” serisinin onay alan 4. filminin çekimlerine ekim ayında başlanacak. Filmde hikayenin, Jason Statham’ın oynadığı Lee Christmas karakteri etrafında geçmesi planlanıyor.

Türkiye'de “Cehennem Melekleri” adıyla gösterime giren “The Expendables” film serisinin 4. bölümü için yeşil ışık yakıldı. Scott Waugh’un (Act of Valor, Need for Speed) yöneteceği filmin çekimlerine ekim ayında başlanacak.

Film için serinin ilk üçünde de oynayan Sylvester Stallone, Jason Statham, Dolph Lungren ve Randy Couture setlere dönerken, Tony Jaa, Megan Fox ve Curtis "50 Cent" Jackson seride ilk kez yer alacak.

Hikayenin, Jason Statham’ın oynadığı Lee Christmas karakteri etrafında geçmesi planlanıyor.

İlk üç filmde Harrison Ford, Mel Gibson, Arnold Schwarzenegger, Terry Crews ve Wesley Snipes gibi isimler yer alırken, yeni filmin kadrosuna yine birkaç büyük ismin eklenebileceği belirtiliyor.

Filmin gösterim tarihi ise belli değil. “Cehennem Melekleri 3”, 2014’te gösterime girmişti.

Öne Çıkanlar
YORUMLAR (1)
YORUM YAZ
UYARI: Hakaret, küfür, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış, Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır. (!) işaretine tıklayarak yorumla ilgili şikayetinizi editöre bildirebilirsiniz.
1 Yorum
Diğer Haberler
Son Dakika Haberleri
KARAR.COM’DAN