Çiykinley film konusu

Çiykinley film konusu

2020 yapımı animasyon türü bir olarak beyazperdede yer alan Çiykinley filminde genel olarak uzaylılara benzetilen ve etrafa yaydıkları kötü kokularla tanınan bir ailenin hikayesini ele alıyor. İşte, 1 saat 26 dakika süren Animasyon/Aile filmi olan Çiykinley filminin konusu..

Yönetmenliğini Toby Genkel ve Jens Moller'in üstlendiği senaryosunu da Erhard Dietl ile John Chambers'in birlite kaleme aldıkları Çiykinley filminin konusu film severler tarafından araştırılıyor. 2020 yılında gösterime giren film, ilk yayınlandığı dönemlerde büyük ilgi görümüş ve animasyon türü olarak beyazperdede bir süre gösterimde kalmıştır.

Çiykinley film konusu

Çiykinley film konusu

Animasyon türü olarak kurgulanan Çiykinley filminde Oggly ailesi yeşil renklere sahip ve genel olarak uzaylılara benzetilen ve etraflarına kötü kokular yaymakla tanınmış olan bir ailenin hikayesi ele alınıyor.

Yaydıkları kötü kokulardan dolayı pek fazla barınacak yer bulamayan Oggly ailesi, günün birinde çok şirin bir kasabanın çöplüğüne giderler ve orada kendilerine barınacak bir yer bulurlar. Kasabada yaşayan diğer insanlarla iyi ilişkiler kurmak için çabalayan Oggly ailesi, uzaylı gibi görünmekten de rahatsız olurlar.

Bir gün Oggly ailesinin yerleşmiş oldukları çöplüğün yıkılma ve oraya büyük bir yaşam merkezi haline getirilmek istendiği ortaya çıkar. Bu planı ise ortaya çıkaran ve köyü kurtarma görevi ise Çiykin çocuklarıyla kasabadan tanıdıkları arkadaşları Max ve Lotta'ya düşer. 

Öne Çıkanlar
Diğer Haberler
Son Dakika Haberleri
KARAR.COM’DAN