Dünyaca ünlü Piyano Kraliçeleri'nden Antalya'da görkemli konser

Dünyaca ünlü Piyano Kraliçeleri'nden Antalya'da görkemli konser

Müziği ve mizahı birleştirerek performans sunan dünyaca ünlü piyano ikilisi 'Queenz Of Piano' 21. Uluslararası Antalya Piyano Festivali'nde görkemli bir konsere imza attı. Gecede çoğunlukla Türkçe konuşan ikili, Türk Marşı, ninni ve oyun havası seslendirip dans ederek, izleyenlere heyecanlı ve renkli bir gece yaşattı.

Antalya Büyükşehir Belediyesinin en önemli sanat etkinliklerinden Uluslararası Antalya Piyano Festivali'nin üçüncü konserinde klasik, pop, rock ve film müziklerini kendi tarzlarıyla yorumlayan 'Queenz Of Piano' (Piyano Kraliçeleri) sahne aldı.

Piyano Kraliçeleri, renkli sahne performansları ve sürprizleriyle seyircilere eğlenceli bir gece yaşattılar. Türkiye'ye gelmeden Türkçe öğrenmeye başladıklarını söyleyen ikili, seyircilerle çoğunlukla Türkçe konuşup Türk Marşı seslendirince izleyicilere ilginç bir sürpriz oldu.

gece.jpg

'QUEENZ OF PİANO BURADA BAŞLADI'

Queenz Of Piano'nun Türkiye'de başladığını belirten Jennifer Rüth, kendi bestesi olan Two Roads adlı eseri seslendirmeden önce Türkçe yaptığı konuşmasında "Önemli anlar her şeyi değiştiren kararlara yol açar. Türkiye'de böyle bir anım oldu. Queenz Of Piano'nun aslında burada başladığını biliyor muydunuz? Okulu bitirdikten hemen sonra tatil için İstanbul'a gittim ve Yerebatan Sarnıcını ziyaret ettim. Suya bozuk para attım ve bir dilek tuttum. En büyük hayalim piyanist olmaktı. Harika bir piyanist olmak değil; sadece Almanya'da birkaç küçük konser vermek yeterliydi. Şimdi böyle güzel bir salonda, piyanist olarak Türkiye'deyim ve bu gece burada olduğum için müteşekkirim" dedi.

antalya.jpg

Piyano Kraliçeleri; dans ettikleri, farklı enstrümanlarla çaldıkları şarkılar, söyledikleri renkli ve kendilerine özgü sahne şovlarıyla konser sonunda seyircilerden tam not aldılar. Konserlerini ninni ile sonlandıran ikili, dakikalarca ayakta alkışlandı. İkiliye gecenin sonunda, festivalin idari direktörü Büyükşehir Belediyesi Genel Sekreteri Cansel Tuncer tarafından teşekkür plaketi ve çiçek verildi.

Öne Çıkanlar
YORUMLAR
YORUM YAZ
UYARI: Hakaret, küfür, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış, Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır. (!) işaretine tıklayarak yorumla ilgili şikayetinizi editöre bildirebilirsiniz.
Diğer Haberler
Son Dakika Haberleri
KARAR.COM’DAN