Erdal Beşikçioğlu, 'Bir Delinin Hatıra Defteri' ile sahnede olacak

Erdal Beşikçioğlu, 'Bir Delinin Hatıra Defteri' ile sahnede olacak

KüçükÇiftlik Park, normalleşmeye 7-8 Temmuz'da sergilenecek olan Erdal Beşikçioğlu'nun "Bir Delinin Hatıra Defteri" oyunu ile başlayacak.

Yeni tip koronavirüs (Kovid-19) tedbirleri kapsamında başlayan normalleşme ile 1 Temmuz'dan itibaren açık hava etkinlikleri, tiyatro ve sinemalar geri dönüyor.

Nikolay Vasilyeviç Gogol’un unutulmaz eseri 'Bir Delinin Hatıra Defteri' URU organizasyonu ve Mey|Diageo kurumsal desteğiyle KüçükÇiftlik Park bahçesinde 7-8 Temmuz'da sanatseverlerle buluşacak.

Çar 1. Nikolay’ın baskıcı devrinde, sıradan ve küçük bir devlet memuru Poprişçin'in deliliğe gidiş öyküsünü tiyatro sahnesine taşıyan eserin uyarlamasını ve yönetmenliğini M. Cem Emüler üstlendi. Eser, Tatbikat Sahnesi tarafından sahneye konuldu.

Tiyatro sanatının güçlenmesine destek amacıyla önceki yıl tiyatrolara kapılarını açan KüçükÇiftlik Park'ın açık hava sahnesi, hijyen ve sosyal mesafe kurallarına uygun tasarlandı.

KüçükÇiftlik Bahçe Tiyatrosu 14 Temmuz'da "Ahmed Arif - Şahdamarım", 28-29 Temmuz'da "Cyrano de Bergerac" (prömiyer), 4 Ağustos'ta "Üçü Bir Arada", 5 Ağustos'ta "Plastik Aşklar", 11-12 Ağustos'ta "Cimri", 25-26 Ağustos'ta "Bir Baba Hamlet", 1 Eylül'de "Batının Sonu", 8 Eylül'de "Yeni Bir Şarkı", 9 Eylül'de "Çamlıca'nın Üç Gülü", 10 Eylül'de "Sevgili Arsız Ölüm Dirmit", 22 Eylül'de ise "Ben Anadolu" adlı oyunlarla devam edecek.

İlgili Haberler
Öne Çıkanlar
YORUMLAR
YORUM YAZ
UYARI: Hakaret, küfür, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış, Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır. (!) işaretine tıklayarak yorumla ilgili şikayetinizi editöre bildirebilirsiniz.
Diğer Haberler
Son Dakika Haberleri
KARAR.COM’DAN