Guns N' Roses yeni teklisi için geri sayıma başladı

Guns N' Roses yeni teklisi için geri sayıma başladı

Guns N' Roses, 4 şarkıdan oluşan yeni bir EP çıkarıyor. 25 Şubat 2022'de dinleyiciyle buluşacak olan EP'nin adı ise Hard Skoll olarak belirlendi.

Rock müzik grubu Guns N' Roses, yeni bir EP* çıkarmaya hazırlanıyor. Grubun hit parçalarından “Don’ Cry” ve “You’re Crazy”nin konser yorumları ile iki de yeni parçanın yer alacağı "Hard Skool" adlı EP, 25 Şubat 2022’de dinleyicilerle buluşacak.

EP’ye ismini veren “Hard Skool” adlı parçanın, grubun 2008 çıkışlı albümü "Chinese Democracy" döneminde yazdığı ancak albüme almadığı bir çalışma olduğu belirtildi. EP’deki bir diğer yeni parça ise "Absurd" ismini taşıyor. Parça, yine "Chinese Democracy" döneminde yazılan ve yayınlanmayan "Silkworms" şarkısının farklı bir versiyonu.

Grup, 13 sene sonra dinleyiciyle buluşan her iki parçayı da tekli olarak yayınladı.

*EP, ortalama bir albümden daha kısa, genellikle 4-5 şarkı içeren kayıtlardır veya underground albümler de EP sayılabilir. Süresi genellikle yarım saatin altındadır.

Öne Çıkanlar
YORUMLAR
YORUM YAZ
UYARI: Hakaret, küfür, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış, Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır. (!) işaretine tıklayarak yorumla ilgili şikayetinizi editöre bildirebilirsiniz.
Diğer Haberler
Son Dakika Haberleri
KARAR.COM’DAN