'Hannibal'ın Oscarlık başarısı açıkhavada

'Hannibal'ın Oscarlık başarısı açıkhavada

Bu yılki ‘En İyi Uluslararası Film’ Oscar’ının sahibi, başrolünde Hannibal dizisindeki başarılı performansıyla bütün dünyada ünlenen Danimarkalı oyuncu Mads Mikkelsen’ın rol aldığı ‘Another Round’ filmi 3 Ağustos’ta KüçükÇiftlik Park Bahçe Sineması’nda izleyiciyle buluşacak.

Saliha Sultan

Konser, tiyatro etkinlikleriyle İstanbullulara nefes aldıran KüçükÇiftlik Park, şimdi de Film Kulübü’nün düzenlediği Bahçe Sineması etkinliğini yemyeşil bahçesinde sinemaseverlerle buluşturuyor. Açılışını 3 Ağustos’ta bu yıl ‘En İyi Uluslararası Film’ Oscar’ını alan Another Round ile yapacak olan ‘KüçükÇiftlik Film Kulübü Sunar: Bahçe Sineması’ etkinliği, her Salı birbirinden güzel filmlerle sinefilleri yıldızların altında ağırlayacak.

URU organizasyonu ile hayata geçecek etkinlik 10 Ağustos’ta müthiş kadrosu ve soluksuz bırakan aksiyonuyla Londra’da kurduğu dev suç imparatorluğunu bırakıp kendine yeni bir hayat kurmaya çalışan ve peşindeki özel dedektifi atlatmaya çalışan Mickey Pearson’ın mecaralarını anlatan ‘The Gentlemen’ ile devam edecek. 5 Ekim’e kadar yapılacak gösterimlerin yanı sıra filmlerin konseptine uygun DJ performansından mini konserlere, oyuncu ve yönetmen söyleşilerine kadar farklı içerikler de yer alacak. KüçükÇiftlik Park, sinema tutkunlarını pandemi şartlarına uygun olarak sınırlı sayıda kapasite ile ağırlayacak. Online biletleme sisteminin kullanılacağı etkinliklerde misafirlerin ateş ölçümü yapılarak alana alınacak, ortak alanların hijyeni en üst düzeyde sağlanacak. Filmleri kaçırmak istemeyenler biletlerini şimdiden Biletix’ten alabilir.

SONU KOMALIK BİR ‘AKADEMİK DENEY’

Danimarkalı yönetmen Thomas Vinterberg’in ödüle doymayan Another Round, Oscar’ın yanı sıra 2021 BAFTA Ödülleri’nde Yabancı Dilde En İyi Film, 2021 EFA Ödülleri’nde En İyi Avrupa Filmi, En İyi Avrupalı Yönetmen, En İyi Avrupalı Erkek Oyuncu, En İyi Avrupa Senaryosu ödüllerini toplayan film, ortay yaş krizindeki öğretmen Martin (Mads Mikkelsen) ve üç arkadaşının başlattıkları ‘akademik deney’i konu ediyor. İnsan kanında doğuştan alkol eksikliği olduğunu ileri süren bir teoriye gönül veren Martin ve arkadaşları, bu teoriye göre güne başlamadan bu ‘eksikliği tamamlayarak’ paslanmış yeteneklerini yeniden gün yüzüne çıkarmak, yaratıcılıklarını parlatmanın peşinde.

Öne Çıkanlar
YORUMLAR
YORUM YAZ
UYARI: Hakaret, küfür, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış, Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır. (!) işaretine tıklayarak yorumla ilgili şikayetinizi editöre bildirebilirsiniz.
Diğer Haberler
Son Dakika Haberleri
KARAR.COM’DAN