Inti Illimani Historico Türkiye'ye geliyor

Inti Illimani Historico Türkiye'ye geliyor

Şilili protest müzik grubu Inti Illimani Historico Avrupa turnesi kapsamında 3 konser vermek üzere Türkiye'ye gelecek. İstanbul, Ankara ve İzmir'de konser verecek olan gruba sahnede Moğollar, Peyk ve Yeni Türkü de eşlik edecek.

Şilili muhalif müzik grubu Inti Illimani Historico Avrupa turnesi kapsamında Türkiye'ye gelecek.

Turne kapsamında Türkiye'de üç konser verecek grubun İstanbul'da vereceği konserde Moğollar ve Peyk de sahne alacak.

KONSERLER İSTANBUL, İZMİR VE ANKARA'DA

Grup, 24 Haziran Cuma İstanbul Küçükçiflik Park'ta, 25 Haziran Cumartesi İzmir Urla Sahne'de ve 26 Haziran Cumartesi Ankara ODTU MD Vişnelik'te hayranlarıyla buluşacak.

24 Haziran Cuma İstanbul Küçükçiflik Park’ta konserde gruba Moğollar ve Peyk de eşlik edecek.

mogol.png

Gündoğarken'den Nejat Yavaşoğulları'na, Tekin'den Tuğçe Şenoğul'a kadar çok sayıda isim de konserde konuk sanatçı olarak yer alacak.

26 Haziran Pazar günü ODTÜ Vişnekik Tesisleri'nde konser verecek olan gruba Yeni Türkü eşik edecek.

BİR KUŞAĞA SES OLDU

1967 yılında Şili'de kurulan Inti Illimani Historico, yoksul kesimlerin ve işçilerin duygu ve düşüncelerini yansıtmayı kendisine hedef edindi.

llimani.png

Türkiye'de bazı müzik grupları ve besteciler tarafından Türkçe sözler ile yeniden derlenen şarkıları olan Inti Illimani Historico grubu, özellikle And Dağları'ndaki toplulukların müziklerinden ve çalgılarından oldukça fazla yararlanıyor.

Öne Çıkanlar
YORUMLAR (1)
YORUM YAZ
UYARI: Hakaret, küfür, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış, Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır. (!) işaretine tıklayarak yorumla ilgili şikayetinizi editöre bildirebilirsiniz.
1 Yorum
Diğer Haberler
Son Dakika Haberleri
KARAR.COM’DAN