Iron Maiden, yeni stüdyo albümü için tarih verdi

Iron Maiden, yeni stüdyo albümü için tarih verdi

Iron Maiden, altı yıllık aranın ardından 17. stüdyo albümü 'Senjutsu'yu 3 Eylül'de yayınlayacak.

Heavy metal dünyasının önde gelen gruplarından Iron Maiden, altı yıl aradan sonra yeni albümlerinin ismini ve çıkış tarihini duyurdu. Ajans Bizim'in haberine göre, İngiliz grup, “Senjutsu” ismini taşıyan 17. stüdyo albümlerini 3 Eylül’de yayınlayacak. “Senjutsu” kelimesi, “taktik ve strateji” anlamına geliyor.

Grup, kısa süre önce albümden çıkan ilk single “Writing On The Wall” isimli parçanın videosunu paylaşmıştı.

Grubun vokalisti Bruce Dickinson yaptığı açıklamada, 10 parçanın yer aldığı albümüm 2019’da Paris’te kaydedildiğini belirtirken, pandeminin süreci uzattığını söyledi. Albümde grubun tarzı dışında parçalarında olduğuna işaret eden Dickinson, grubun hayranlarının parçaları beğeneceğini umduğunu ifade etti.

Albümün prodüktörleri ise Kevin Shirley ile grubun kurucusu Steve Harris. Çalışma, Shirley’in prodüktörlüğünü yaptığı altıncı Iron Maiden albümü.

Iron Maiden, en son 2015’te “Book of Souls” albümünü çıkarmıştı.

Öne Çıkanlar
YORUMLAR
YORUM YAZ
UYARI: Hakaret, küfür, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış, Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır. (!) işaretine tıklayarak yorumla ilgili şikayetinizi editöre bildirebilirsiniz.
Diğer Haberler
Son Dakika Haberleri
KARAR.COM’DAN