İstanbul Film Festivali’ne başvurular başladı

İstanbul Film Festivali’ne başvurular başladı

İstanbul Film Festivali’nin 42’ncisi 7-18 Nisan 2023 tarihlerinde takipçileriyle buluşacak. Festivalin ‘Türkiye Sineması’ bölümüne başvurular başladı. Başvurular festivalin resmi internet sitesi üzerinden alınacak.

Festival programında yer alacak filmler için son başvuru tarihi ise 20 Ocak 2023. İstanbul Kültür Sanat Vakfı (İKSV) tarafından düzenlenen ve teması ‘Sinemaya Yeni Bakışlar’ olan Uluslararası Yarışma’da büyük ödül Altın Lale, Şakir Eczacıbaşı anısına veriliyor. Festivalin Türkiye Sineması bölümündeki filmler Ulusal Yarışma, Ulusal Belgesel Yarışması ve Ulusal Kısa Film Yarışması başlıkları altında izleyicilerle buluşacak.

Festivalin kurucularından Onat Kutlar anısına verilen Jüri Özel Ödülü’nün 150 bin TL değerindeki para ödülü filmin yapımcı ve yönetmeni arasında paylaşılacak. Başvurulara dair ayrıntılar ‘film.iksv.org’ adresinden görülebilir.

Öne Çıkanlar
YORUMLAR
YORUM YAZ
UYARI: Hakaret, küfür, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış, Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır. (!) işaretine tıklayarak yorumla ilgili şikayetinizi editöre bildirebilirsiniz.
Diğer Haberler
Son Dakika Haberleri
KARAR.COM’DAN